Ψάχνω Οθονη MAXBALL WALL SCREEN 100"

Reaction score
0
Φίλοι γειά σας,
Ψάχνω εδώ και καιρό την οθόνη MAXBALL WALL SCREEN 100" (203x152) RICHV (890-00-MBSCW100) μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και δεν την βρίσκω πουθενά. Στοe-shop την έχει στο site αλλά μόλις την παρείγγειλα με πήραν τηλ. να πουν οτι έχει εξαντληθεί και την βρήκα και στο www.nikashop.gr απόπου την έχω παραγγείλει από της 6/05 και ούτε φωνή ούτε ακρόαση, παρά τα δικά μου email. Ξέρει κανείς που μπορώ να την βρώ είτε στο internet ή σε κάποιο μαγαζί να την πάρω γιατί έχω 1 μήνα χωρίς οθόνη??!!!

Ευχαριστώ

Reaction score
4
Απάντηση: Ψάχνω Οθονη MAXBALL WALL SCREEN 100"

Aν αυτο το thread δεν ειναι Προ-Χριστου γιατι εγω τωρα το ειδα, μπορεις να βρεις την οθόνη ακόμα αν θελεις. Στειλε Pm να σου πω.
Εγω την πηρα σημερα. Για να βολευτώ μεχρι να παρω καλη οθονη θα κανει την δουλεια της... Απλα ελπίζω με τα 80 ευρω που κοστίζει, οταν ανοιξει για πρώτη φορά να μην διαλυθει.

Δεν χανεις και τιποτα να δοκιμασεις μια φθηνη οθονη στη τελική.
Αν ειναι χάλια κόβεις το πανι και φτιαχνεις ενα ωραιοτατο πανί για την βαρκα σου. Αν δεν έχεις βαρκα περιμένεις ποτε θα κάνεις φονο για να τυλίξεις σε αυτή το πτώμα.

Η φτιάχνεις σταθερη οθόνη με μια ταβλα, κολλας και το πανι πανω, και πουλας και μουρη στην παρέα.

Reaction score
4

Α καλα τωρα ειδα πως ειναι ΜΟΛΙΣ 3 ετων το θεματάκι... Αργησα λιγο να απαντήσω στον φίλο. :143:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.563

:405::405::405:

Reaction score
4

:405::405::405:
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Δηλ εγώ ΄μολις ανοίξω αυριο το πανί των 78 ευρώ και μου μείνει στο χέρι.
Τουλαχιστον κλειστό θα δειχνει μια χαρα στο τοιχο.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.362
Members
38.689
Νεότερο μέλος
s channel