Ψάχνω κατεστραμένο laptop acer

Reaction score
1.179
Ψάχνω σπασμένο ή χαλασμένο laptop acer σε πολύ χαμηλή τιμή για να πάρω ένα εξάρτημα απο πλακέτα που βρίσκεται μέσα στην οθόνη του (EI ferrite core transformer). Το υπόλοιπο δεν μου χρειάζεται.

Περιοχή Θεσσαλονίκη

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Ψάχνω κατεστραμένο laptop acer

Αυτο που ψαχνεις ειναι μεσα μεσα στην οθονη? Στειλε μου τον κωδικο της οθονης η του ανταλακτικου που ψαχνεις μπορει να στο βρω εγω!

Reaction score
1.179

τα acer έχουν μια πλακέτα τροφοδοσίας inverter μέσα στο πλαίσιο της οθόνης (πάνω ακριβώς απο τους μεντεσεδες).
Την πλακέτα μπορώ να την βρώ, κάνει περίπου 110 ευρω καινούργια.

Έχει χαλάσει ο μετασχηματιστής (αριστερά στην εικόνα)

L

LLLEFTERIS

Guest

Να σε ρωτησω ποσα ποδαρακια εισοδου εχει εξοδο εχουν παντα δυο! Αυτο ειναι για την λυχνια φωτισμου οταν χαλαει αυτο εχουμε εικονα αλλα δεν εχει φως ειναι σκοταδι μαυρο!

Εχω ενα που εχει ακριβως τον ιδιο μετασχηματιστη δεν ξερω αν σου κανει για να τον αλλαξεις! Παντως δουλευει ειναι απο TOSHIBA που ειχε σπασει η οθονη και το εκανα ανταλλακτικα!

Αν βλεπω καλα εχει 11 και εγω εχω δυο το ενα με5 και το αλλο με 9 αλλα θα σου βρω σιγουρα!!

Reaction score
1.179

όταν λες 11 ενοείς το βύσμα εισόδου; Δεν με νοιάζει η πλακέτα, μόνο τον μετασχηματιστή θα αλλάξω (μαύρο παραλληλόγραμμο με πορτοκαλί τυλίγματα.
2 στο πρωτεύον, 2 στο δευτερεύον.
Αν χρειαστεί μπορώ να μετρήσω mH του πρωτεύοντος.
Ναι είναι για το backlight.
Το laptop λειτουργεί, o inverter λειτουργει, το δευτερεύον δεν υφίσταται:141: (burned in action). Οι λάμπες λειτουργούν.

L

LLLEFTERIS

Guest

θα ψαξω να σου βρω! Παντως εχω ενα που ο μετασχηματιστης ειναι ιδιος δεν ξερω αν σου κανει να τον αλλαξεις?

Reaction score
1.179

Έχω την υποψία ότι κάνουν οι μετασχηματιστές απο όλα τα laptop με ίδια η μεγαλύτερη οθόνη, αλλά για λόγους διαστάσεων και μόνο έβαλα και τη μάρκα: acer. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

L

LLLEFTERIS

Guest

Θα κοιταξω να σου βρω το ιδιο με αυτο που εχεις βαλει στην φωτογραφια αν δεν το βρω θα σου στειλω αυτο που εχω για να κανεις πειραματα! Φυσικα δεν θελω λεφτα εμενα με λενε Λευτερη οχι ACER!

Reaction score
1.179

Να' σαι καλά βρε Λευτέρη που δε σε λένε Acer:143:, δεν με πειράζει αν δεν μοιάζουν ακριβώς έτσι, μέτρα διαστασεις και πες μου (πλάτος,ύψος,μήκος).

Reaction score
1.179

Μια διόρθωση: το πρωτεύον έχει 3 ακίδες και το δευτερεύον 2.
(τώρα ήρθα στο εργαστήριο και το είδα απο κοντά).

οι διαστάσεις είναι 38 χιλιοστα * 9 χιλιοστα * 8 χιλιοστα.

L

LLLEFTERIS

Guest

και αυτο που εχω εγω ο μετασχηματιστης εχει 3 και 2 ακιδες και ειναι ιδιο με το δικο σου! Θα κοιταξω να σου βρω ακριβως το ιδιο αν δεν βρω θα σου στειλω το δικο μου για να παρεις τον μετασχηματιστη!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp