Ψάχνω κεντρικό ηχείο για Home Cinema(HELP!)

Reaction score
0
Αρχικά γειά σας,είμαι καινούργιος στο forum και το πρόβλημα μου είναι το εξής:Έχω απο παλιά τα ηχεία Roister Silk 130-130wrms/8Ω τα οποία χρησιμοποιώ για εμπρός δεξιά αριστερά και για πίσω τα Roister Flat 1-89db 75wrms/8Ω και το Roister Powerbass 125 και θέλω να προσαρμόσω στα ηχεία που έχω ενα κεντρικό.Τα αντίστοιχα της Roister που υπάρχουνε είναι 6Ω και δεν ξέρω αν μπορώ να τα ταιριάξω με τα ηχεία που έχω.Αποκλείω αγορά άλλου σετ ηχείων λόγω οικονομικής ανεπάρκειας.Και τέλος για ενισχυτή έχω τον Yamaha RX-663.Τί κεντρικό θα μου προτείνατε με αυτά που έχω???Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :107:

Reaction score
8
Απάντηση: Ψάχνω κεντρικό ηχείο για Home Cinema(HELP!)

μην φοβασαοι για τα 6 ωμ - διαλεξε ενα απο τα κεντρικα της εταιριας, κυττωντας να εχει τουλαχιστον το ιδιο τουιτερ με αυτα των δεξι και αριστερου και αν κατσει και τις ιδιες η παραπλησιες τις υπολοιπες μοναδες

Reaction score
0

Οκ,ευχαριστώ πολυ!Αν είναι θα τσεκάρω τα τουίτερ και θα δω τι υπάρχει να πάρω :105:

Τελικά βρήκα τα Status C2.2 και Emphasis C5 οπου το πρώτο έχει τουίτερ 1x25mm Isxis: 150 WRMS Eyaisthisia:92db και το δεύτερο είναι τουιτερ 1x25mm Isxis:120 WRMS Eyaisthisia 90db. Και τα 2 θα είναι το ίδιο συμβατά σωστά?Ποιο μου προτίνεται?
Επίσης στον ενισχυτή το κεντρικό θα το χαρακτηρίζω 6Ω ή 8Ω?

Reaction score
8

αν και τα κυρια ηχεια σου ειναι αρκετα παλια, η σειρα Silk μπηκε σε παραγωγη γυρω στα 1990, με τα 130 το 1992 και ειναι δυσκολο τα ηχητικα χαρακτηρηστικα τους να ταιριαζουν με τα σημερινα μοντελα της εταιριας, εγω θα προτιμουσα σαφως το Status C2.2, λογω της καλυτερης ηχητικηε συμπεριφορας του σε σχεση με το Emphasis C5, σκεπτομενος βεβαια και την σχετικα μεγαλη διαφορα τιμης τους.

Το Status C2.2, που το μονο του μειονεκτημα ειναι μια τονωση στα πριμα, ειναι πολυ ευκολο φορτιο και δεν θα δυσκολεψει ιδιαιτερα κανεναν AV ενισχυτη - εγω θα το δουλευα κανονικα ως 8ωμο ηχειο.

Reaction score
0

Οκ ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και τις πολύτιμες πληροφορίες σου. :102:

Reaction score
8

Oποτε θες φιλε μου στην διαθεση σου

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.275
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale