Ψάχνω μηχανηματα

Status
Not open for further replies.
Reaction score
156
Καλησπέρα σε όλους,ψάχνω μηχάνημα ένα εκ των : 1.electrocompaniet ec-2 2.alchemist kraken 3.σετ προ-τελ forseti 4.naim supernait 5.audia flight 3 Επικοινωνία μέσω π.μ ευχαριστώ!

Reaction score
156
Καλησπέρα σε όλους,ψάχνω μηχάνημα ένα εκ των : 1.electrocompaniet ec-2 2.alchemist kraken 3.σετ προ-τελ forseti 4.naim supernait 5.audia flight 3 Επικοινωνία μέσω π.μ ευχαριστώ!
Συγνώμη για το up στην λίστα και krell s300i ,abrahamsen ,musical fidelity.Παρακαλω όχι λαμπατα υλοποιήσεις Ελληνικές.

B

Berzo

Guest
Με τι ηχείο παίζεις? Έχω έναν LFD V. Τον έχεις ακούσει ποτέ αυτόν τον ενυσχυτή?

B

Berzo

Guest
Καλησπέρα,παίζω με Rogers ls3/5a
Αν και το ηχείο αυτό έχει χαμηλή ευαισθησία (82 db- σωστά?) η ομική του αντίσταση δεν είναι δύσκολη (πχ. 4 ohm ή λιγότερο) οπότε δεν θα είναι δύσκολο φορτίο για τον LFD. Εγώ παίζω με Harbeth c7es3, ο ήχος είναι μαγικός και φαντάζομαι πως ο ενυσχυτής αυτός θα ματσάρει καλά με οποιοδήποτε Αγγλικό ηχείο. Είχα Electrocompaniet ECI-2 με B&W Matrix 805, επίσης εξαιρετικός ενυσχυτής αν και τα μπάσα του LFD είναι άλλη κατηγορία... Ο LFD έχει φυσικές χροιές (καλύτερες και από του Electrocompaniet και από του Naim - Είχα NAC 112 / NAP 150 οδηγούσαν τα Quad 2905 μου, όσο για τον Krell ξέχασε τον - έχω ακούσει στο σπίτι μου τον FPB με τα Sonus Faber Cremona μου (είχε τεράστια σκηνή αλλά όχι καλές χροιές) και ούτε πιστεύω θα παίξει καλά με Εγγλέζικο ηχείο. Ο LFD έχει αβίαστα δυναμικά (με μιά καλή πηγή), ειδικά micro dynamics και τα όργανα έχουν πολύ σάρκα (σπάνιο για ενυσχυτή τρανσίστορ). Εαν σε ενδιαφέρει σοβαρά ο ενυσχυτής αυτός μπορούμε να κανονίσουμε και ακρόαση στο σπίτι σου. Δεν θα τον άλλαζα με τίποτα αλλά σκοπεύω να πάω σε ηχείο Magnepan που ο LFD δεν μπορεί να οδηγήσει (αν και δεν αποκλείω καθόλου να επιστρέψω πάλι σε LFD αν το πείραμα με Magnepan αποτύχει... Όπως και να χει πιστεύω να βοήθησα λίγο με την αναζήτηση σου. Μπορείς και να μου τηλεφωνήσεις στο 6948861504.
Φιλικά
Πάνος

Reaction score
156
παρακαλώ να κλείσει η αγγελία.Βρέθηκε λύση στο θέμα.Ευχαριστώ το avsite για την φιλοξενία και όλους αυτόυς που ενδιαφέρθηκαν για το θεμά.:dance2:

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.092
Members
38.529