Ψάχνω τον NAD 216 THX

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους.
Ψάχνω εδώ και καιρό να αγοράσω τον NAD 216. Έχω ήδη έναν αλλά λόγω γαϊδουριών ηχείων θέλω άλλον έναν για να τους κάνω mono. Όποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει εδώ ή στο [email protected]

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παναγιώτης

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Ψάχνω τον NAD 216 THX

Τι ηχεια καλειται να οδηγησει ?

Reaction score
7.104
Δυσκολα θα βρεις,ειναι μοντελο 10ετιας και βαλε.Αν εχεις διπλοκαλωδιωση στα ηχεια αγορασε εναν δευτερο NAD (C275 o προσιτος δικαναλος τελικο της η αν βρεις κανεναν c272).Οι τελευταιοι εχουν ρυθμιστικο στην μια εισοδο και θα μπορεσεις να τους ματσαρεις ευκολα με τον 216.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ψάχνω τον NAD 216 THX

Δυσκολα θα βρεις,ειναι μοντελο 10ετιας και βαλε.Αν εχεις διπλοκαλωδιωση στα ηχεια αγορασε εναν δευτερο NAD (C275 o προσιτος δικαναλος τελικο της η αν βρεις κανεναν c272).Οι τελευταιοι εχουν ρυθμιστικο στην μια εισοδο και θα μπορεσεις να τους ματσαρεις ευκολα με τον 216.
Δεν έχουν 2πλοκαλωδίωση...οπότε θα πρέπει να συνεχίσω να..."ρωτώ για την πόλη"!!!!

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Reaction score
7.104
Μπορεις απλα να πουλησεις τον 216 και να παρεις εναν καινουργιο τελικο ή εναν μεταχειρισμενο με την ισχυ που θελεις. Αλλωστε ποσα χρονια θα μεινεις με τον 216? Αν τον εχεις αγορασει καινουργιο θα πρεπει να τον εχεις πανω απο 10 χρονια. Βεβαια οι τοτε nad επαιζαν καλυτερα.....
ebay κοιταξες?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ψάχνω τον NAD 216 THX

Μπορεις απλα να πουλησεις τον 216 και να παρεις εναν καινουργιο τελικο ή εναν μεταχειρισμενο με την ισχυ που θελεις. Αλλωστε ποσα χρονια θα μεινεις με τον 216? Αν τον εχεις αγορασει καινουργιο θα πρεπει να τον εχεις πανω απο 10 χρονια. Βεβαια οι τοτε nad επαιζαν καλυτερα.....
ebay κοιταξες?
Θα μείνω μαζί του μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να πάρουν δικό τους!!!!!! Όσο για να τον πουλήσω...ίσως να είναι κι αυτό μιά λύση....λίγο πιο φασαριόζικη...! στο φινάλε ίσως και να κάνω αυτό που προτείνεις. Η πλάκα είναι ότι είδα κάποιο χρήστη με όνομα "SMARTNORTHCENTER" που είχε ζητήσει βοήθεια για να πουλήσει μέσα σ' όλα κι ένα NAD 216. Του έχω αφήσει post και δεν έχει μπει για να το δει.
Τέλος πάντων...ελπίζω να φανώ τυχερός και να τον βρω.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas