11 Σεπτεμβρίου 2018 #1 Z zeroyears Μηνύματα 10 Reaction score 1 Είμαι αθήνα , και ψάχνω Laserdisc player (σε καλη κατάσταση) , και ταινίες (horror , sci-fi). Ευχαριστώ
Είμαι αθήνα , και ψάχνω Laserdisc player (σε καλη κατάσταση) , και ταινίες (horror , sci-fi). Ευχαριστώ
11 Σεπτεμβρίου 2018 #2 Manos_Ar Μηνύματα 1.032 Reaction score 1.738 https://www.avsite.gr/forum/threads/Πωλείται-laserdisk.141371/
11 Σεπτεμβρίου 2018 #3 Z zeroyears Μηνύματα 10 Reaction score 1 Σε ευχαριστώ , το εχω δει αλλα ειδα και την τιμή 1100 ευρώ! , που ειναι εξω απο το budget μου , για συλλεκτικους λογους ψαχνω να παρω και τον player και καποιες αγαπημενες ταινίες
Σε ευχαριστώ , το εχω δει αλλα ειδα και την τιμή 1100 ευρώ! , που ειναι εξω απο το budget μου , για συλλεκτικους λογους ψαχνω να παρω και τον player και καποιες αγαπημενες ταινίες
11 Σεπτεμβρίου 2018 #4 cybernaut Μηνύματα 1.067 Reaction score 1.121 κάπου έχω δισκάκια, εάν βρεις player, στείλε μου πιέμ
22 Σεπτεμβρίου 2018 #5 S spanosgeorge Μηνύματα 5 Reaction score 0 zeroyears said: Είμαι αθήνα , και ψάχνω Laserdisc player (σε καλη κατάσταση) , και ταινίες (horror , sci-fi). Ευχαριστώ Click to expand... Βρίσκομαι Μοσχάτο Έχω το pioneer cld 925 και καμιά εκατοστή δίσκους Και συλλεκτικους Star wars, Lionking.. Τιμές συζητησιμες Εάν ενδιαφέρεστε τηλ.6937416823/αφήστε μήνυμα. Σπανος Γιώργος
zeroyears said: Είμαι αθήνα , και ψάχνω Laserdisc player (σε καλη κατάσταση) , και ταινίες (horror , sci-fi). Ευχαριστώ Click to expand... Βρίσκομαι Μοσχάτο Έχω το pioneer cld 925 και καμιά εκατοστή δίσκους Και συλλεκτικους Star wars, Lionking.. Τιμές συζητησιμες Εάν ενδιαφέρεστε τηλ.6937416823/αφήστε μήνυμα. Σπανος Γιώργος