Ψάχνω media player all-in-one

Reaction score
2
Αποφασισα μετα απο καιρο να αποχωριστω το πολυαγαπημενο Xtreamer (θα το δειτε συντομα στις αγγελιες) και να παρω ενα νεο player, το οποιο θα πρεπει να πληρει τις παρακατω προδιαγραφες:
1) Να παιζει απροβληματιστα ολα τα .mkv, παρεχοντας επιπλεον options για τους υποτιτλους (θεση, χρωμα, μεγεθος, χρονομετατοπιση). Επισης, ακλο θα ηταν να υπαρχει και εφαρμογη Jukebox.
2) Να εχει αναλογικες εισοδους ηχου/εικονας για ψηφιοποιηση κασετων και αλλων αναλογικων πηγων.
3) Να εχει ψηφιακο (ή/και αναλογικο) tuner με δυνατοτητες PVR & Timeshift.
4) Να εχει κατω απο 180 ευρω!

Καποια μοντελα που εχω βρει και θα ηθελα τη γνωμη σας ειναι τα εξης:
- Novatron IAMM NTR-90
- O2Media HMR-600W
- O2Media Nexus2TV
- Καποια κινεζικα απο eBay

Δεν με ενδιαφερουν οι διαδικτυακες δυνατοτητες (NAS, Samba, Rumba κτλ. μου ειναι παντελως αδιαφορα!)

Ευχαριστω

Reaction score
2
Απάντηση: Ψάχνω media player all-in-one

Μωρε μπραβο! 33 εμφανισεις κι ουτε μια απαντηση!
Τελος παντων, επειδη μαλλον ειναι δυσκολο να τα εχει δοκιμασει κανεις ολα, θα ηθελα τους κατοχους των πιο πανω μηχανηματων να μου πουν τα αρνητικα σημεια που εχουν εντοπισει στις συσκευες τους. Επισης, αν υπαρχει εφαρμογη movie library (jukebox). ευχαριστω

nsk

Reaction score
12

Μωρε μπραβο! 33 εμφανισεις κι ουτε μια απαντηση!
Τελος παντων, επειδη μαλλον ειναι δυσκολο να τα εχει δοκιμασει κανεις ολα, θα ηθελα τους κατοχους των πιο πανω μηχανηματων να μου πουν τα αρνητικα σημεια που εχουν εντοπισει στις συσκευες τους. Επισης, αν υπαρχει εφαρμογη movie library (jukebox). ευχαριστω
Καταρχήν δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σου απαντήσει με το που το δει! Λίγη υπομονή και αν κάποιο μέλος του forum ξέρει θα σου απαντήσει.
Δεύτερον όσον αφορά την ερώτηση σου και εγώ δεν ξέρω πολλά για PVR και άλλα τέτοια...αλλά από τα λίγα που ξέρω το Novatron είναι από τα καλύτερα σε PVR, jukebox ξέρω και έχει έτοιμο τα Popcornhour.

Reaction score
2

Καλα εννοειται οτι κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος, αλλα μου εκανε εντυπωση η αναλογια επισκεψεις/απαντησεις! Ευχαριστω για την απαντηση.

Reaction score
1.458

Το novatron το είχα δει σε κάποια παρουσίαση και ήταν μια χαρά.Αν θυμάμαι καλά υποστήριζε απλό jukebox δηλ. μόνο το cover της ταινίας χωρίς περίληψη,info κλπ.Μπορεί να το έχουν αλλάξει αυτό με κάποιο firmware update!

Reaction score
2

Αν εχω καταλαβει καλα, το NTR90 και το 83 χρησιμοποιουν το ιδιο λογισμικο;

Θα ηθελα να προσθεσω στην παραπανω "παρεουλα" και το HiMedia HD560B-T.

Reaction score
2

Άκυρο, δεν εχει A/V In. Το αφηνω ομως εδω, γιατι εχει διπλο tuner και USB 3.0 για οποιον ενδιαφερεται.

Reaction score
1.458

Ναι τα 83 & 90 το ιδιο λογισμικο εχουν.Στην προσοψη που εχει το 83 διαφερουν μονο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.994
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas