Ψαχνω για pioneer p99 απο το εξωτερικο

Reaction score
264
Το αμαξι ειναι σχεδον ετοιμο,αλλα p99 εδω στην πατριδα μας.....
Γ Ι Ο Κ........
Δεν υπαρχει πουθενα και δεν μπορω να περιμενω κανενα μηνα ακομα,μεχρι να φερουνε.
Ετσι θελω να μου πειτε,εφοσον θελετε και γνωριζετε:136: καποιο αξιοπιστο ευρωπα'ι'κο ιντερνετομαγαζο,μπας και δουμε ασπρη μερα.
Thanks

Reaction score
25.506
Απάντηση: Ψαχνω για pioneer p99 απο το εξωτερικο

πηγα να κανω μια προχειρη αναζητηση και προς εκπληξην μου δεν το βρισκω πουθενα!

Reaction score
264

πηγα να κανω μια προχειρη αναζητηση και προς εκπληξην μου δεν το βρισκω πουθενα!
με βλεπω να βαζω το p9 του μητσου στο τελος,που ομως δεν παιζει mp3:134:

Reaction score
264

http://www.extremeaudio.de/index.php?main_page=product_info&products_id=37702

αυτος δειχνει να το πουλαει αν το εχει βεβαια στοκ δε φαινεται.
paypal δεχεται αρα καλυπτεσαι.
ok νασαι καλα φιλε.αντε να δουμε απο βδομαδα αν θα βρω κατι γιατι εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα,θα το ξυλωσω και θα το κανω 2δρομο με ενα p88 ii να ξεμπερδευω.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

ok νασαι καλα φιλε.αντε να δουμε απο βδομαδα αν θα βρω κατι γιατι εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα,θα το ξυλωσω και θα το κανω 2δρομο με ενα p88 ii να ξεμπερδευω.
Coooooollllll. Με βιασύνη κανείς δεν κέρδιζει. Αν επιλέξεις το 88 σε λίγο καιρό θα θέλεις το 99, δεν είναι πολλά τα έξοδα της διπλοαγοράς?
Τι να πω κι εγώ που ακούω απο ένα ηχείο. Υπομονή. Όλα θα γίνουν και σωστά. Αυτή είναι η αρχή μου. Πιστεύεις ότι με το 99 σε μια μέρα θα είναι και ρυθμιζμένο σωστά?

Ρώτα τον Πανή πόσο καιρό μου πήρε στη laguna να ""φέρω"" στα ίσια του το Ρ90! Αμ εκείνο το χρέπη του Μήτσου , μόνο που δεν κοιμόμουν μέσα . Το είχα κάνει καφετέρια μέσα με καφέδες τσιγάρα και κολατσό. Αλλάάά άξιζε.

Φαντάσου το πακέτο με τον άλλο κουβά που θα αγοράσει..... το Datsun...

Reaction score
49

Αν κατάφερνα (λέμε τώρα...) να αγοράσω ένα όχημα σαν αυτό:

και μου το έλεγες Datsun, πίστεψέ με....Δεν θα τσαντιζόμουν αγαπητέ Νίκο :142: :143:

Reaction score
25.506

εγω οχι μονο δε θα τσαντιζομουν αλλα θα του κολλαγα αυτοκολλητο datsun

Reaction score
264

Coooooollllll. Με βιασύνη κανείς δεν κέρδιζει. Αν επιλέξεις το 88 σε λίγο καιρό θα θέλεις το 99, δεν είναι πολλά τα έξοδα της διπλοαγοράς?
Τι να πω κι εγώ που ακούω απο ένα ηχείο. Υπομονή. Όλα θα γίνουν και σωστά. Αυτή είναι η αρχή μου. Πιστεύεις ότι με το 99 σε μια μέρα θα είναι και ρυθμιζμένο σωστά?

Ρώτα τον Πανή πόσο καιρό μου πήρε στη laguna να ""φέρω"" στα ίσια του το Ρ90! Αμ εκείνο το χρέπη του Μήτσου , μόνο που δεν κοιμόμουν μέσα . Το είχα κάνει καφετέρια μέσα με καφέδες τσιγάρα και κολατσό. Αλλάάά άξιζε.

Δεν μπορω να περιμενω αλλο.Τα χρονικα περιθωρια στενευουνε επικινδυνα.Δεν θα ειμαι αμουσικος εγω,μεχρι να αξιωθει η ελληνικη αντιπροσωπεια να φερει εστω και ενα 99αρι για δειγμα τουλαχιστον.Μετα απορουνε οι ελληνικες αντιπροσωπειες γιατι δεν πουλανε και ο κοσμος αγοραζει απο το εξωτερικο ε?????
Επανερχομαι λοιπον και ξαναρωταω αν μπορει κανενας να με βοηθησει να βρω ενα 99αρι απο την αλλοδαπη.

Reaction score
0

Θα του κρεμαγα μερικα κρεμμυδια και θα εγραφα στο πισω τζαμι ''Kre-media strom!Για υπνο ελαφρυ!!!!!!!''χαχαχαχαχαχαχα

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.645
Re: Απάντηση: Ψαχνω για pioneer p99 απο το εξωτερικο

Δεν μπορω να περιμενω αλλο.Τα χρονικα περιθωρια στενευουνε επικινδυνα.Δεν θα ειμαι αμουσικος εγω,μεχρι να αξιωθει η ελληνικη αντιπροσωπεια να φερει εστω και ενα 99αρι για δειγμα τουλαχιστον.Μετα απορουνε οι ελληνικες αντιπροσωπειες γιατι δεν πουλανε και ο κοσμος αγοραζει απο το εξωτερικο ε?????
Επανερχομαι λοιπον και ξαναρωταω αν μπορει κανενας να με βοηθησει να βρω ενα 99αρι απο την αλλοδαπη.
Δεν ρίχνεις μια ματιά και εδώ?
http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=9040

Reaction score
264

Το Ρ99,μετα απο ενα παραξενο αλλα και μεγαλο αγωνα,το βρηκα και κατα πασα πιθανοτητα αυριο θα ειναι στο αμαξι μου,οποτε θελω να πω ενα thanks σε ολους οσους μου δωσανε την βοηθεια τους.
Πρωτα ο θεος το Σου-κου θα εχω και το αμαξι,(ετσι θελω να πιστευω δηλ) οποτε θα σας πω και τις πρωτες εντυπωσεις απο ενα αστρωτο ηχοσυστημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
gperdik