Ψηφιακή 200-300 ευρώ;

Reaction score
50
Παιδιά ενδιαφέρομαι ν' αγοράσω μια οικονομική ψηφιακή 200-300 ευρώ. Έχετε καμιά πρόταση; Προφανώς δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, κάτι όσο το δυνατόν πιο ποιοτικό και εύχρηστο θέλω για καθημερινή χρήση, διακοπές κτλ. Τι λέτε;

Reaction score
164
Θέτοντας αυστηρά τα 300€ ως πάνω όριο τιμής, από Ixus μπορείς να πάρεις την 60 στα 275€ και την 65 στα 299€.
Για να σου πω αλήθεια, όλες οι μηχανές της κατηγορίας μου φαίνονται ίδιες, πάσχοντας βασικά στα ίδια θέματα: Αργές, με πολύ θόρυβο, ιδίως στα 200+ ISO. Μία μηχανή έχω δει να ξεχωρίζει από την κατηγορία: Η Fuji F-30. Γρήγορη, με πολύ λίγο θόρυβο για την κατηγορία και manual ρυθμίσεις. Κοίταξέ την, στο DpReview είναι η μοναδική compact που κέρδισε το "Highly Recommended". Διάβασε το review, είναι αποκαλυπτικό. Πιστεύω ότι, αν υπάρχει η δυνατότητα βέβαια, αξίζει τα 359€ που ζητάει μέχρι δεκάρας.

Reaction score
50
Ενδιαφέρουσα κι αυτή η πρόταση. Σίγουρα οι manual ρυθμίσεις είναι μεγάλο δέλεαρ :) Για να δούμε...

Reaction score
164
Μεγάλο δέλεαρ, και σπάνιο για την κατηγορία. Δεν την έχω δει Live και ούτε μπορώ να δω δείγματα λόγω dialup, αλλά εμπιστεύομαι το DPReview. Στην πρώτη νυχτερινή βόλτα, θα σε αποζημιώσει με το παραπάνω. Αν θέλεις βοήθεια για την αγορά, pm :)

Reaction score
14
Fujifilm F-30.

Αν είναι να μετανοιώνεις για την δαπάνη 300 euro δώσε 360 ...να είσαι ευχαριστημένος. :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.263
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale