Ψηφιακός επίγειος δέκτης + Media Player

Reaction score
89
Ψάχνοντας να βρω επίγειο δέκτη για Digea βρήκα ότι έχει και φτηνούς που είναι και media players.
Συγκεκριμένα "έπεσα πάνω" στους PowerPlus HT1700HDMI και στον Lemm DVB-T200.
Για τον 1ο γράφει κιόλας ότι αναγνωρίζει NTFS ενώ για τον 2ο πήρα τηλέφωνο σε κάποιο κατάστημα όπου από το service μου είπαν ότι αναγνωρίζει και αυτός.
Έχει κάποιος γνώμη για τους παραπάνω δύο δέκτες ή μήπως να προτείνει και κάτι άλλο;

Reaction score
89
Αγόρασα τον PowerPlus HT1700HDMI το απόγευμα μια και τον βρήκα σε ένα μαγαζί ενώ είχα κατέβει στο κέντρο για κάτι δουλειές (69€).
Για την ώρα δοκίμασα μόνο τα κανάλια και ένα divx.
Θα γράψω σχόλια μάλλον αύριο που θα το δοκιμάσω.

Reaction score
89
Παίζει mkv μια χαρά (το δοκίμασα για λίγο) από εξωτερικό δίσκο 1ΤΒ 5400rpm. Με τον ίδιο δίσκο στο LG BD390 μου κάνει σπασίματα στον ήχο...μόνο με φλασάκι βλέπω σωστά mkv στο LG.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Ψηφιακός επίγειος δέκτης + Media Player

Αρα φαίνεται καλό σαν αγορά; Γιατί σίγουρα θα κυκλοφορήσουν πολλά και διάφορα μοντέλα και θέλει αρκετό ψάξιμο η ιστορία.

Reaction score
89
Λίγο το είδα μέχρι τώρα, αλλά όλα καλά.
Σίγουρα θέλει ψάξιμο η ιστορία και είμαστε ακόμα στην αρχή.
Με το που θα αρχίσει η Digea να εκπέμπει στην Αθήνα θα έρθουν σίγουρα περισσότερα και καλύτερα μηχανήματα.
Εγώ τον δέκτη τον ήθελα κυρίως για τον προβολέα και τα 69 € και για media player νομίζω πως είναι καλά.
Δεν έπαιξε ακόμα πάνω από μια ώρα για να έχω ασφαλή συμπεράσματα. Είδα λίγο TV, έπαιξα και από λίγο dvx και mkv, άνοιξα και μερικές φωτογραφίες.
Σκεφτόμουν να αγοράσω κάτι σαν τον Azbox για να έχω και δορυφορικό δέκτη που θέλω να πάρω.
Αλλά επειδή δεν μου αρέσουν οι περιορισμοί που έχω στις επιλογές μου για να βρω μια combo συσκευή έκανα αυτήν την αγορά.
Έτσι με το καλό και όταν μπορέσω θα πάρω και έναν δορυφορικό δέκτη.

Reaction score
89
Δεν το έχω δει καλά ακόμα αλλά υπότιτλους παίζει.
Ήχος DTS που δοκίμασα από mkv μόνο από ενισχυτή AV. Δεν κάνει downstream.
Λίγο υπομονή να το δω και θα γράψω σχόλια.

Reaction score
1.187
Απάντηση: Re: Ψηφιακός επίγειος δέκτης + Media Player

Δεν το έχω δει καλά ακόμα αλλά υπότιτλους παίζει.
Ελληνικά κανονικά από .srt ;

Ήχος DTS που δοκίμασα από mkv μόνο από ενισχυτή AV. Δεν κάνει downstream.
Αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Λίγο υπομονή να το δω και θα γράψω σχόλια.
Περιμένουμε εντυπώσεις και είδη αρχείων (audio & video) που μπορεί να παίξει.

Reaction score
0
Είπες οτι από τον δίσκο σου κάνει "σπασίματα". Ο δίσκος είναι φορμαρισμένος σε τι ? FAT32 ή NTFS. Γιατί συχνό είναι τα media players να κάνουν σπασίματα σε FAT32. Για check και πες.

Σίμος

Reaction score
89
Ο δίσκος κάνει σπασίματα στο LG BD390 και όταν βλέπω mkv 1080p. Είναι NTFS. 1ΤΒ είναι ο δίσκος αλλά 5400 rpm. Στον PowerPlus δεν κάνει σπασίματα. Δυστυχώς όμως μέχρι τώρα δεν βρήκα χρόνο να δω κάτι ολόκληρο και γι'αυτό δεν έγραψα και κανένα σχόλιο ακόμα.

Reaction score
89
Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στον PowerPlus είναι η λειτουργία του τηλεχειριστηρίου μόνο από πολύ συγκεκριμένες θέσεις (πολύ μικρή γωνία).

Reaction score
1
Απάντηση: Ψηφιακός επίγειος δέκτης + Media Player

Ενδιαφερομαι και εγω για αυτον τον δέκτη. Πές μου σε παρακαλώ, μετά από ένα μήνα που τον έχεις, τί προβλήματα συνάντησες; Φαντάζομαι ότι στη λειτουργία του ως δέκτης είναι ΟΚ; Ως media player? Παίζει όλες τις matroskes? Και πόσο "στενή" είναι η γωνία ενεργοποίησης του τηλεχειριστηρίου;
Ευχαριστώ
Α, και από που τον πηρες...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος