Ψηφιστε Και Αποφασισστε

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εαν "χανεστε" στις σελιδες του νετ οπως και εγω, θα εχετε συναντησει πολλα sites και fora.
Καποια απο αυτα ειναι εντελως ελευθερης αναγνωσης και μπορει να γραψει οποιος θελει(ακομα και εαν δεν ειναι μελος) καποια προυποθετουν να εισαι μελος για να γραψεις , καποια αλλα ειναι μερικως κλειδωμενα η και εξ ολοκληρου κοκ

Πριν λιγο καιρο ακουστηκαν ορισμενες αποψεις σχετικα με το πως πρεπει να εμφανιζεται το avsite.Καποιοι το θελουν ελευθερο, καποιοι οχι και καποιοι αλλοι μερικως.

Παρακαλω δειτε τις επιλογες και αποφασιστε εσεις για το πως πρεπει να ειμαστε.

Για την ενημερωση σας τις τελευταιες 20-30 ημερες ειμαστε συνεχεια "ανοιχτοι"(δηλ. μπορουν να μας διαβασουν και τα μη μελη) αφου εχουμε τελειωσει με τις αξιολογησεις.
Καθε επιλογη προσφερει τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα της οποτε εσεις κρινετε αναλογως.

Η ψηφοφορια θα κρατησει ακριβως 10 ημερες.
Ο πρωτος θα πρεπει να εχει διαφορα απο τον δευτερο τουλαχιστον δεκα ποσοστιαιες μοναδες αλλοιως την αποφαση για το πως θα συνεχισουμε θα την παρει η διοικητικη ομαδα του avsite.

Θα ηθελα να δω οσον τον δυνατον περισσοτερες ψηφους αλλα και τις σχετικες συζητησεις :wink:

Reaction score
7
''Ανοιχτο σε ολους ,αλλα καποιες κατηγοριες να μενουν κλειστες ειδικα οταν γινονται παρουσιασεις-πρωτιες''

Αν και θα ελεγα....  
''Επιλεκτικα θεματα ανοιχτα'' δηλαδη να μπορει να μπει στην κατηγορια, να δει τους τιτλους (και να δει τι χανει που δεν ειναι μελος) αλλα να μην μπορει να τους ανοιξει ολους...
ΑΝ εινα βεβαια εφικτο κατι τετοιο.

Αν και οφειλω να πω οτι αυτες τις μερες με βολευε γιατι εμπαινα χωρις να κανω log in και απλα διαβαζα μεχρι ν αερθει η ωρα να γραψω. :roll:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανοιχτό σε όλους είναι η δική μου άποψη...
Φυσικά μόνο τα μέλη να μπορούν να γράφουν.

...

Reaction score
5
Ανοικτό σε όλο τον κόσμο και ορισμένα θέματα να κλίνουν επιλεκτικά.

Πιστεύω από προσωπική εμπειρία για να κεντρίσεις τον ενδιαφέρον πρέπει πρώτα να ύπαρξη μια πρώτη επαφή.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ανοιχτο σε ολους ,αλλα καποιες κατηγοριες να μενουν κλειστες ειδικα οταν γινονται παρουσιασεις-πρωτιες

Reaction score
666
Ανοιχτό σε όλους ,αλλά κάποιες κατηγοράες να μενουν κλειστές ειδικά όταν γίνονται παρουσιάσεις-πρωτιές.

Να μπορούν να γράφουν μόνο τα μέλη.

Reaction score
457
εγώ είμαι της άποψης ανοιχτό σε όλους για ανάγνωση και να γράφουν μόνο τα μέλη...
το κλειδωμένο σε μη μέλη έχει μεγάλο ρίσκο...η επιτυχία και η διάδοση συνίσταται συνήθως στην εύκολη εύρεση πληροφοριών από τρίτους, μη μέλη και στην καλή εντύπωση που αποκομίζουν...έτσι έγινε και με εμένα και το διαδίδω σε γνωστούς και φίλους.....το να μπει κάποιος ψάχνοντας κάτι απελπισμένα και να φάει πόρτα επειδή δεν είναι registered...εεε νομίζω μόνο αρνητικά συμβάλλει...
γνώμη μου...:)

Reaction score
152

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
το AVSite αφου διακατέχεται απο δημοκρατικές διαδικασίες, πρέπει να είναι προσβάσιμο ελεύθερα σε όλο τον κόσμο. Δεν πρέπει να στερεί την πολύτιμη γνώση των ειδικών και των μελών, απο κανένα έστω και αν ακόμη είναι δωρεάν ή δεν απαιτεί ειδικά στοιχεία η εγγραφή του. :!:

Reaction score
13
Θα συμφωνήσω με τους πιο πολλούς από εδώ μέσα ψηφίζοντας το "Ανοιχτο σε ολους ,αλλα καποιες κατηγοριες να μενουν κλειστες ειδικα οταν γινονται παρουσιασεις-πρωτιες" και οι λόγοι είναι οι εξής :

1.Δεν υπάρχει καλύτερη διαφήμηση για την ποιότητα του AVSite και διάδοση των γνώσεων που προσφέρει από το να μπορεί κάποιος μη εγγραφόμενος να διαβάσει κάτι που βρήκε στη αναζήτησή του στο internet.Από θα μπορεί να κρίνει την ποιότητα της γνώσεως και ανάλογα να αποφασίσει να εγγραφεί ή όχι.Μην ξεχνάμε επίσης ότι ο αριθμός επισκεψιμότητας είναι ενα δυνατό στοιχείο για την "ζωντάνια" του Site (και του forum αντίστοιχα).

2.Πλησιάζουμε τα 1000 περίπου άτομα αλλά οι ενεργοί πόσοι είναι ; 100; 200; Δεν νομίζω να είναι παραπάνω (αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με).Γιατί ; Διότι ανακαλύψαν το site ή τυχαία ή από αναζήτηση στο internet και είδαν ότι για να διαβάσουν κάτι θα έπρεπε να κάνουν εγγραφή και επειδή δεν υπάρχει κανένας περιορισμός την έκαναν.Μετά όμως αποφάσισαν να μην ασχοληθούν άλλο.Αυτό δεν θα συνέβαινε (υψηλός αριθμός πλασματικός μελλών) αν το forum ήταν ελεύθερο προς ανάγνωση.Και από εκεί και πέρα αν θα ήθελε ο ενδιαφερόμενος να εκφέρει την γνώμη του και να συμμετάσχει ενεργά προσφέροντας και λαμβάνοντας γνώση , απόψεις να κάνει εγγραφή.

3.Να είναι κλειδωμένα τα topic με τις προσφορές , συμμετοχές σε παρουσιάσεις , ομαδικές και ανακοινώσεις που αφορούν μόνο τα μέλλη και αυτό μόνο και μόνο για να υπάρχει κάποιος έλεγχος από τους διαχειριστές του forum.

Αυτές ήταν οι απόψεις μου από εκεί και πέρα ας αποφασίσουν οι ψήφοι....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa