Ψυχολογικό ή Οικονομικό όριο;

Reaction score
0
Εντάξει χαμένο δεν πάει σίγουρα και το πιθανότερο να μείνεις ικανοποιημένος.
Αυτό που ρωταω είναι αν οι πραγματικές σου αναγκες επιβάλουν μια τέτοια αγορα.
Και επεξηγώ: αν η εμπειρία δεν υπάρχει και ένα εισαγωγικό μοντέλο θα ανοίξει τόσο μεγάλο δρόμο μπροστά σου, που πραγματικά δεν θα προλαβαίνεις να πειραματίζεσαι.

Χτύπα ομως γρηγορα οτι είναι να χτυπήσεις, αλλιώς θα περιμένεις το αμέσως καλύτερο μοντελο και θα ανεβάζεις συνέχεια το budget...

cbk

Reaction score
5
Η μηχανή στην οποία έμαθα ήταν η Olympus 35RD. Επειδή όμως εμένα δεν με ενδιέφεραν οι συμβατικές λήψεις αλλά οι πειραματικές, παράξενες και καταχθόνιες (βλ. θεοσκότεινες) και οι εμφανίσεις/εκτυπώσεις μου κόστιζαν, σε συνδυασμό με έλλειψη χρόνου το σπορ μπήκε σε νάρκωση.
Τώρα με την ευκολία της μη εκτύπωσης το σπορ γίνεται δελεαστικό μεν αλλά και πιο δύσκολο μιας και οι δυνατότητες είναι πολύ περισσότερες, εξ'ου και η δυσκολία επιλογής (αφού ουσιαστικά στις ψηφιακές είμαι ανεκπαίδευτος).
Οι εκτυπώσεις δεν με ενδιαφέρουν, δεν ξέρω όμως ποιά μηχανή θα μου εξασφαλίσει το καλύτερο δυνατό σε χαμηλό φωτισμό.

Όσο για το ανέβασμα του budjet, έχεις δίκιο, έλα όμως που λόγω επικείμενης παρουσίασης νέων μοντέλων υπάρχει (λένε) ελπίς για πτώση τιμών των υπαρχόντων...

cbk

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Ψυχολογικό ή Οικονομικό όριο;

...Αυτό δεν το κατάλαβα....
Εννοούσα πως η εταιρεία του φακού έχει φτιάξει π.χ. ένα 10άρη φακό για να σου δίνει γωνία 180 μοιρών (σε FF). Ε, δε μου πάει να τον πληρώσω και να μην τον εκμεταλλευτώ στο έπακρο, χρησιμοποιώντας τον σαν 15άρη ή (ακόμη χειρότερα) σαν 20άρη.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός