- Reaction score
- 0
Το πρόβλημα έχει να κάνει να κάνει με τον θόρυβο και τις θερμοκρασίες μεσα στο κουτί . Υπάρχουν 2 ανεμιστήρες 6 mm στο πίσω μέρος του κουτιού που είναι αρκετά θορυβώδεις και έναε στο εμπρός μέρος 120mm . Ξέρετε, είναι απογοητευτικό να θέλεις να παρακολουθήσεις την ταινία σου το βραδάκι μες την ησυχία σου και να ακούς να απογειώνετε το βομβαρδιστικό πάνω απο την ταράτσα του σπιτιού σου .Θα ήθελα κάποιες συμβουλές για το πως θα κάνω όσο γίνεται πιο αθόρυβο το Htpc μου (Passive cooling cpu - gpu )κτλ.
Ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή ενώ ξεκινάει κανονικά ( σχετικά αθόρυβα ) τα πρώτα 20-30 λεπτά, μετά λόγω του περιορισμένου χώρου ανεβάζει θερμοκρασία με αποτέλεσμα να κάνει αρκετό θόρυβο.Αν σκεφτείς οτι μερικά mm ειναι ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού και ποιό κει η κάρτα γραφικών καταλαβαίνεις τι γίνετε.Το θέμα είναι οτι δεν γνωρίζω τί ψύκτρα για cpu(Socket LGA 1366) να βάλω ωστε να προσφέρει επαρκη αερισμό και ησυχία παράλληλα. Πάντα με την προυπόθεση οτι θα χωράει στο κουτί λόγω ύψους ! Το μέγιστο υψος που μπορεί να μπεί ειναι εως 12 cm.bΕχω διαβάσει αρκετά για παθητική ψύξη αλλά εχω πάλι κάποιους ενδιασμούς.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλή χρονιά σε όλους !!!
Ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή ενώ ξεκινάει κανονικά ( σχετικά αθόρυβα ) τα πρώτα 20-30 λεπτά, μετά λόγω του περιορισμένου χώρου ανεβάζει θερμοκρασία με αποτέλεσμα να κάνει αρκετό θόρυβο.Αν σκεφτείς οτι μερικά mm ειναι ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού και ποιό κει η κάρτα γραφικών καταλαβαίνεις τι γίνετε.Το θέμα είναι οτι δεν γνωρίζω τί ψύκτρα για cpu(Socket LGA 1366) να βάλω ωστε να προσφέρει επαρκη αερισμό και ησυχία παράλληλα. Πάντα με την προυπόθεση οτι θα χωράει στο κουτί λόγω ύψους ! Το μέγιστο υψος που μπορεί να μπεί ειναι εως 12 cm.bΕχω διαβάσει αρκετά για παθητική ψύξη αλλά εχω πάλι κάποιους ενδιασμούς.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλή χρονιά σε όλους !!!