άδειασμα αποθήκης λόγω μετακόμισης

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1
πωλούνται τα παρακάτω

1)Αsus my cinema tuner καινούργια χωρίς το τηλεκοντρόλ 10 ευρώ
2)η κορυφαία κάρτα ήχου AuzenTech HDA Xplosion 7,1 DTS 30 ευρώ
3)Τροφοδοτικό Thermaltake 250w power express Graphic card Supply (μπαίνει σαν extra τροφοδοτικό για υποστήριξη δύο καρτών SLI ή CROSSFIRE),έχει επισκευαστεί απο υπέρταση και δουλεύει τέλεια 30 ευρώ
4)Δυό ατεστάριστες motherboard (δεν θυμάμαι πως βρέθηκαν στην αποθήκη μου) socket 775 p55d2-vm και Asus striker 20 ευρώ και οι δύο
5)vintage amiga 500 limited Ball-Design (μια απο τα 5000 κομμάτια που κατασκευάστηκαν) μαζί με monitor 1084 και όλα τα τροφοδοτικά και καλώδια της,πλήρως λειτουργική και σε άριστη κατάσταση 100 ευρώ
6)vintage spectrum Z80 εντελώς καινούργιος μαζί με το τροφοδοτικό του 50 ευρώ

αποστολή με κτέλ ή courier

Reaction score
16
η asus my cinema ποιο μοντελο ειναι ακριβως..

ενα κινεζικο κοντρολ με υπερυθρες που εχω για το pc μπορει να δουλεψει στο προγραμμα του tuner σαν κοντρολ του?

Reaction score
1
η asus my cinema ποιο μοντελο ειναι ακριβως..

ενα κινεζικο κοντρολ με υπερυθρες που εχω για το pc μπορει να δουλεψει στο προγραμμα του tuner σαν κοντρολ του?
δεν γνωρίζω λεπτομέριες διότι δεν την έχω δουλέψει ποτέ.Είναι PCI και αναγράφει πάνω asus my cinema.Tην είχα αγοράσει απο e-shop,απλά έχω χάσει καπου το κουτί της και δεν μπορώ να δώ λεπτομέριες και το site της asus εχει πέσει αυτή τη στιγμή.

Reaction score
9
καλημερα καλη εβδομαδα

αυτα μηπως υπαρχουν??vintage amiga 500 limited Ball-Design (μια απο τα 5000 κομμάτια που κατασκευάστηκαν) μαζί με monitor 1084 και όλα τα τροφοδοτικά και καλώδια της,πλήρως λειτουργική

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound