αγορά κάμερας Sony HDR-CX11E

Reaction score
31
καλησπέρα
Μολις σας ανακαλυψα
Συγχαρητήρια για το site

Να ξεκινήσω με μια ερωτηση καθώς είδα ότι ασχολήστε και με κάμερες.
Σε 1 περίπου μήνα θα αγοράσω μια κάμερα HD. Είδα στο site της sony την HDR-CX11E η οποία γράφει σε κάρτα μνήμης

http://www.sony.gr/product/cam-high-definition-on-memory-stick/hdr-cx11e

Μου είπανε να αποφυγω σκληρό δίσκο γιατί είναι πιο εύκολο να χτυπήσει απο την κάρτα μνήμης. Ισχύει κατι τέτοιο;

Γνωρίζεται με τα 4 G που δίνουν με την αγορά ποσα λεπτά μπορώ να γράψω σε full ανάλυση;

Βλέπω ότι δεν εχει είσοδο για εξωτερικό μικρόφωνο αλλα εχει λέει μικρόφωνο zoom ενσωματομένο. Τι είναι αυτό; Κάτι σαν κατευθυντικό μικρόφωνο; Στο πάνω μερος της κάμερας όμως εχει κάτι σαν βαση για μικρόφωνο. Μηπως τελικά δεχεται;

Εχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο (στην ιδια περίπου τιμή + λιγο παραπάνω. Μεχρι 1000 περίπου Ευρω);

Την θέλω για ερασιτεχνικές ταινίες μικρού μήκους. (Αν θελετε δείτε την ταινία θα πάει μακρυά η βαλίτσα στο youtube. Αναζήτηση με georgalas productions)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
31
μολις είδα και ενα σχετικό θεμα που υπάρχει στο site αλλα καποιες αποριες παραμένουν....

Τελικά καταλήξαμε κάπου; Καλύτερα με κασέτα η με κάρτα;

Δεν χανουμε σε ποιοτητα με την κασέτα που δεν γραφει σε 1920; παρόλο που γραφει σε μεγαλύτερο bitrate;

Reaction score
3
Απάντηση: αγορά κάμερας Sony HDR-CX11E

Αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός (αφού δεν έχω HD κάμερα), απ' ότι έχω ακούσει και διαβάσει εδώ, οι απόψεις διϊστανται.
Άλλοι λένε ότι οι καινούργιες με σκληρό παίζουν και γράφουν μια χαρά, άλλοι εξακολουθούν να επιμένουν στη κασέτα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κασέτα δεν μπορείς να γράψεις ήχο 5.1.
Περισσότερα όμως θα σου πουν όσοι κατέχουν κάμερα με σκληρό ή κασέτα.

Reaction score
31
καλησπέρα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν ηξερα ότι οι κασετες δε γραφουν σε 5.1.
+1 για το σκληρό-καρτα μνήμης λοιπον... :105:

Reaction score
5
Νομίζω ότι αν επισκεφτείς το http://www.camcorderinfo.com/ratings.php# θα μπορείς να έχεις μία άποψη για όλα τα 2008 HD μοντέλα και τις βαθμολογίες τους.

Αν σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο, κάνεις κλικ πάνω του και βλέπεις το αναλυτικότατο review του + συγκριτικό.

Έχει και την HD6 που σε ενδιαφέρει :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.285
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale