αγορά καλωδίου HDMI

Reaction score
0
γεια σας παιδιά,
προσπαθώ να διαλέξω καλώδιο 10μ για να συνδέσω το βιντεοπροβολέα με τον Η/Υ
έχω ακουσει διάφορα για τα καλώδια
οι τιμές επίσης πέζουν ΠΑΡΑ πολύ
μπορείτε να με βοηθήσετε στο να διαλέξω ένα καλό και οικονομικό καλώδιο
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0
αυτό βλέπω είναι 1.3 και κάτι κάπου πήρε το μάτι μου για έκδοση 1.4
ποια η διαφορά;

Reaction score
54
Απάντηση: αγορά καλωδίου HDMI

Καλό καλώδιο, που δεν κοστίζει πάρα πολύ και το βρίσκεις στην Ελλάδα είναι το clicktronic, συνήθως τα έχει το e-shop.gr. Εγώ με αυτό σώθηκα μετά από ένα πανάκριβο (και βαρύγδουπου ονόματος εταιρείας) , που έχανε το σήμα (για 10 μέτρα μιλάμε).
65,30 έχει στο πλαίσιο.
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...es/Clicktronic-Hdmi-To-Hdmi-M-M-10M-52325.htm

Reaction score
152

απο εκει που προτεινω,εχω φερει και 15μετρο χωρις κανενα προβλημα με 70ε να παιζει στα ισα το οελμπαχ 15μ και κοστους 270ε....

Reaction score
54

Απλά για την περίπτωση ,που ο φίλος βιάζεται, ανέφερα μια εναλλακτική λύση.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.885
Re: Απάντηση: αγορά καλωδίου HDMI

εχει κανεις υπ’οψιν του αυτο;

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390247005522&ssPageName=ADME:X:RTQ:GB:1123

..τους ρωτησα και εχουν δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα οπως και δικαιωμα επιστροφης μεσα σε ενα μηνα

Απ' το feedback τους, έχει ψωνίσει και ένας Ελληνάρας 10μετρο, και όλοι θετικά λένε. Μιά χαρά φαίνεται! Πάρτο. :107:

Reaction score
1

Παίδες για να μην ανοίγω καινούριο θέμα και επειδή είναι παρεμφερές αυτό που θέλω να ρωτήσω...

Υπάρχει στην αγορά κάποιος αντάπτορας να βγάζει δύο εξόδους HDMI ; Θέλω να βάλω στην έξοδο του blu ray player για να έχω δύο εξόδους σήματος για να μη χρειάζεται να ανοίγω τον ενισχυτή όποτε θέλω να δώ κάποια ταινία που δεν έχει εφέ κλπ κλπ.

Reaction score
0

Παίδες για να μην ανοίγω καινούριο θέμα και επειδή είναι παρεμφερές αυτό που θέλω να ρωτήσω...

Υπάρχει στην αγορά κάποιος αντάπτορας να βγάζει δύο εξόδους HDMI ; Θέλω να βάλω στην έξοδο του blu ray player για να έχω δύο εξόδους σήματος για να μη χρειάζεται να ανοίγω τον ενισχυτή όποτε θέλω να δώ κάποια ταινία που δεν έχει εφέ κλπ κλπ.
splitter εννοείς.

υπαρχουν πολλά και σε διάφορες ποιότητες.

Reaction score
1

splitter εννοείς.

υπαρχουν πολλά και σε διάφορες ποιότητες.

Αν ήξερα ότι το έλεγαν splitter θα το έγραφα splitter :142::142:

Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια και τις απαντήσεις :107:

Reaction score
0
Ρε παιδιά επειδή έχω το γυψοσανιδά με το πιστόλι στο χέρι και θέλει να κλείσει τις γυψοσανίδες μέσα από τις οποίες θέλω να περάσω hdmi 1.4 5m, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο καλώδιο δοκιμασμένο, φθηνό και αξιοπρεπές από ελληνικό μαγαζί;

Reaction score
342

Atlona- εχω δοκιμασει και το 15μετρο 1.4

210 8943030- technodome

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.058
Όντως το Atlona, που έχω και εγώ, σε 1,3 όμως, ήταν το μόνο που κατάφερε να μου δώσει 1080p στα 15 μέτρα, τη στιγμή που ΚΑΝΕΝΑ άλλο 15μετρο (συμπεριλαμβανομένου και ενός ακριβού Oehlbach) δεν κατάφερε να μου δώσει πάνω από 1080i.

Αυτά στη "δύστροπη" σύνδεση του Onkyo 875 με τον Sony VPL-VW100. Στα 5 μέτρα όμως δεν νομίζω να χρειάζεσαι κάτι τόσο ακριβό. Τα Clictronic που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι μια χαρά.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe