αγορα ενισχυτη

Reaction score
1
καλημερα σας
θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με μια αλλαγη που σκεφτομαι να κανω
Ηχεια εχω τα SPENDOR 2/3 limited edition, ενισχυτικα τα DENSEN DM-20 DENSEN DM-30 και πηγη το AUDIONET ART
Σκεφτομαι ν αλλαξω τους ενισχυτες με τον ολοκληρωμενο της SYMPHONIC LINE RG10 MK4
πως σας φαινεται μια τετοια αλλαγη??
Υπαρχει παντα και το σαρακι που με τρωει και λεγεται SONUS FABER CREMONA
αν καταφερω και τα αποκτησω θα ταιριαζει με τον παραπανω ενισχυτη??
και τελευταια ερωτηση
εχει ακουσει κανεις τα cremona με τον ενισχυτη της sonus faber musica

Reaction score
3
Νικο R

Εισαι ευχαριστημένος με το σημερινό αποτέλεσμα?

Επειδή έτυχε να έχω ακούσει και την πηγή και τα ενισχυτικά αλλά και τα ηχεία,ο συνδιασμός αυτός για τα αυτιά μου και την προσωπική μου άποψη,έχει καλή ανάλυση,όμως έχει και μία ελαφριά σκληράδα.
Βέβαια,μπορεί να εσένα να σου αρέσει.
Ομως ανάλογα με την απάντηση που θα μας δώσεις,θα μπορέσω να σου προτείνω κάτι,καταλαβαίνοντας τις μουσικές σου προτιμήσεις.

Reaction score
1
και εγω εχω την ιδια εντυπωση
η αναλυση περισσευει αλλα εχει μια σκληραδα οπως λες
μετα απο αρκετη ωρα ακροασης μπορει να σε κουραζει λιγο
εχω την εντυπωση οτι ο symphonic μπορει να δωσει στο συστημα μια πιο γλυκεια χροια
μπορει να κανω και λαθος ομως?? :?

Reaction score
1
Εφ όσων έχεις σχέσεις με το Orpheus Audio, αν κρίνω από τα προϊόντα που αναφέρεσαι, εγώ με την σειρά μου θα σου πρότεινα να ζήταγες από τα παιδιά να σου έδιναν να δοκιμάσεις τον ...

ASR Emitter I

ή

ASR Emitter II

Κατά την άποψη μου και αν κρίνω σύμφωνα με αυτά που αναζητάς, πιστεύω ότι κάπου εδώ θα τελείωνες με το ψάξιμο.

Reaction score
3
Nίκο R

Αργησα να απαντήσω,αλλά ο περιορισμένος χρόνος βλέπεις.
Συμφωνώ ότι ο Symphonic θα σου γλυκάνει το σημερινό αποτέλεσμα,όμως θα στο κάνει και ακόμη περισσότερο αναλυτικό,μάλλον πρός την υπερβολή.Γερμανός γαρ,και σε συνδιασμό με το πάρα πολύ αναλυτικό Audio Net,μάλλον πρός το ψεύτικο.

Εχω ακούσει και το μεγάλο τον Emitter,όμως,μου ακούστηκε ψυχρός.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι τα Sonus Faber,γενικά,δεν ταιριάζουν με κανέναν απο τους δύο ενισχυτές,εαν σκέφτεσαι μελλοντική αλλαγή ηχείων.

Πάντος να έχεις υπόψιν σου,ότι αυτή είναι απλώς μία γνώμη ενός τρίτου,ο οποίος πιθανόν,ίσως,να έχει διαφορετικά γούστα απο τα δικά σου.

Ψάξτο,κάνε πολλές ακροάσεις,δανείσου μηχανήματα όπως γράφει και ο Νίκος Κορακάκης, πρίν πάρεις την τελική απόφαση.

Reaction score
7
Εγώ σαν κάτοχος του rg9 θα σου πρότεινα να τον ακούσεις, η ανάλυσή του δεν είναι υπερβολική, αλλά με μία βασική προυπόθεση, ο ενισχυτής δεν θα σβήνει, τότε είναι άλλο μηχάνημα και εάν έχεις βινύλιο και ειδικά mc μην πάρεις το εσωτερικό phono. Ακουσε τον προσεκτικά, αξίζει.

Reaction score
1
την περιπτωση του λαμπατου ενισχυτη πως την βλεπετε??
θα ταιριαζε καποιος λαμπατος με τα υπολοιπα??

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
τα λαμπάτα είναι λίγο χαρακίρι ως προς το ταίριασμά τους οπότε μόνο μία δοκιμή θα μπορούσε να σε διαφωτίσει...

Reaction score
1
pathos!!!

μηπως εχει ακουσει κανεις τον pathos classic one με spendor??
ενας pathos νομιζω οτι δεν φτανει
αν ειναι ΔΥΟ ομως???? :?: :?:
εχω κανονισει να τους ακουσω αλλα και μια αλλη γνωμη δεν εβλαψε ποτε
Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας.

Reaction score
1
περιμενω να μου ερθει το πικαπ πουεχω παραγγειλει
αποτελειται απο
clearaudio solution
clearaudio unify
grado sonata
clearaudio smart phono
ποια ειναι η γνωμη σας για τον παραπανω συνδυασμο???

Reaction score
0
NikoR,
θα σου προτεινα και μια αλλη επιλογη λιγο αιρετικη, αλλα πιστεψε με γνωριζω τι λεω, Sonus Faber Musica.
Απο Symphonic line μακρυα. Asr πολυ καλο κομματι ο μεγαλος.

Pathos+spendor = σιροπι ?

Reaction score
0
προφανως, για το παθος του Νικου που λεγεται Sonus Faber, δεν κανει.
Αντιθετα οι αλλες 2 λυσεις ειναι πολυ καλες εως αριστε.

Reaction score
1
Φίλε Γιώργο (Vallhala), από ότι θυμάμαι ήσουν κάτοχος του RG-10 ή του RG-9, τον οποίο κράτησες για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Η άποψη σου για αυτόν το ολοκληρωμένο, μπορώ να πω ότι έχει κάποια βαρύτητα. Όμως, μέχρι εκεί ρε φίλε.

Δεν μπορεί να σπιλώνεις μια ολόκληρη εταιρία, επειδή εσένα δεν σου άρεσε ο RG-9.

Εγώ για παράδειγμα, είχα σχεδόν όλα τα μηχανήματα της εταιρίας, μέχρι και τους Kraft. Ξέρω τα θετικά και τα αρνητικά τους. Όμως, ποτέ δεν βγήκα να γράψω απόλυτες απόψεις, είτε θετικές είτε αρνητικές.

Καλό θα είναι να χρησιμοποιείς την πρόταση "η άποψη μου είναι ότι...μπλα μπλα μπλα". Όταν λες "πίστεψε με ξέρω..." και διάφορα τέτοια, μου θυμίζεις τους guru. Κατά την γνώμη μου το "πίστευε και μη ερεύνα" έχει πεθάνει. Ίσως να ισχύει με τις θρησκείες, αλλά εδώ μιλάμε για κάτι χειροπιαστό.

Θα ξαναπώ αυτό που είπα και στο πρώτο μου μήνυμα σε αυτό το thread. Εφ' όσων ο φίλος μας έχει συναλλαγές με το Orpheus Audio, καλό θα είναι να πάρει όλα τα μηχανήματα που ανέφερε και να κάνει μόνος του την δοκιμή.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το σκεπτικό του Νίκου είναι σωστό, αλλά....

- Ο vallhala έγραψε μια μόνο λέξη (μακριά). Δεν νομίζω ότι είχε και τόσο κακό σκοπό και μάλλον είναι κάτι που υπόθηκε λίγο ελαφρά και είναι έκφραση που την συνηθίζουμε άλωστε. Δεν νομίζω δηλαδή ότι είχε σκοπό να σπηλώσει το όνομα κάποιας εταιρείας. Αλίμονο! Θα φαινόταν από την περαιτέρω συζήτηση αυτό.

Αυτό που λέω είναι ότι ναι, γενικώς καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε απόλυτες εκφράσεις αλλά από την άλλη ας μην είμαστε και τόσο παρεξηγιάρηδες ή επιφυλακτικοί, μιας και δεν έχουμε κανέναν λόγο γι αυτό.

Για κοιτάξτε εμένα:
Μακριά από ηχείο sony! ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! :wink: :lol:
----------------------------------

NikosR, για πες μας τελικά άκουσες τίποτα από αυτά?

Reaction score
1
ακουσα τους pathos με τα spendor...
η αποψη μου ειναι ( σωστος Ν.ΚΟΡ.??? :lol: )
δεν μ αρεσε αυτο που ακουσα, ηταν λιγο " σιροπι" οπως λεει και ο valhala
ωραιες φωνες, μεσο-υψηλα ηταν καλα αλλα απο εκει κ κατω καπου χαλαγε
νομιζω οτι με καποια αλλα ηχεια θα ταιριαζαν πιο καλα οι pathos
ηταν η πρωτη φορα που ακουσα λαμπες στο σπιτι μου και μπορω να πω οτι μου αρεσε το " λαμπατο" συναισθημα.

(ειναι καθαρα η δικη μου αποψη και μην την παρει κανεις αλλος σαν συμβουλη, γιατι δεν εχω τις γνωσεις να δινω συμβουλες)

το σαββατο ακουσα σ ενα φιλο το παρακατω συστημα
προ και τελικος: music reference
ηχεια acarian alon
πικαπ well tempered

και εμεινα αφωνος...
απιστευτος συνδυασμος

Reaction score
1
Νικόλα (Τσαρουχά), δεν είναι θέμα αν είχε ή όχι κακό σκοπό. Ούτε εγώ πιστεύω ότι είχε κακό σκοπό. Απλά θεωρώ εντελώς λάθος το να γράφονται απόλυτες απόψεις σε ένα δημόσιο βήμα όπως π.χ. αυτό το forum. Αν δεις πως εκφράζεται ο Fremer όταν μιλάει σε forum θα νομίσεις ότι έχεις να κάνεις με έναν newbe.

Για να σου αποδείξω αυτό που λέω, θα σου πω ότι ούτε εγώ ήμουν υπέρ του Symphonic Line στη συγκεκριμένη περίπτωση συστήματος. Όμως, δεν εκφράστηκα κατά αυτόν τον τρόπο. Προέβαλα την άποψη μου και προέτρεψα τον φίλο μας να πάει να ακούσει, γιατί υπάρχει η περίπτωση ο Symphonic Line τελικά να παίξει στο σύστημα και στο χώρο του φίλου μας καλύτερα από όλους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός