- Reaction score
- 5
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά κ σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις πληροφορίες σας!
Μετά από χρόνια έχοντας ως σύστημα ήχου τα logitech z5500, αποφάσισα να ανέβω κατηγορία...δν είμαι σχετικός με τα ηχητικά παρόλα αυτά το αυτάκι μου ακούει πολλές λεπτομέρειες!
έχω καταλήξει σε ενιχυτή( yamaha rx-v677) κ τώρα ψάχνω για ηχεία...εχω δει διάφορες εταιρείες κ αυτά που μου έχουν τραβήξει την προσοχή είναι τα wharfedale λόγω πολύ καλών κριτικών και φυσικά λόγω σχέσης τιμής - απόδοσης! Διαθέτω αυτή τη στιγμή 700 ευρω για ηχεία κ σκέφτομαι να πάρω αρχικά 2 front ενα wooferακι κ το κεντρικο ηχειο, κ αργοτερα προσθετω κ τα πισω surround...μπορω να χρησιμοποιήσω αρχικά τα πισω των logitech η το αποτελεσμα θα ειναι κακο? επισης αν παρω τα diamond 220 με ποιο κεντρικο πρεπει να τα συνδυασω ετσι ωστε ο ηχος να ειναι ισορροπημενος? το cc ας πουμε ειναι αρκετα καλο? τελος θελω να ρωτησω αν θα εχω προβλημα που ο ενισχυτης ειναι 7.1 κ εγω σκοπευω αρχικα να παιζω 5.1? ευχαριστω πολυ κ παλι!
ΥΓ: καποιο σχολιο για τον ενισχυτη? εκανα καλη επιλογη? ημουν αναμεσα σ αυτον κ τον sony str-dn1050...
ΥΓ: καποιο σχολιο για τον ενισχυτη? εκανα καλη επιλογη? ημουν αναμεσα σ αυτον κ τον sony str-dn1050...