αγορα νεου ενισχυτή

Reaction score
0
γεια σας ειμαι νεος στο forum . θελω να αγορασω ενισχυτή για να οδηγησω τα ηδη υπαρχων acoustic energy ηχεια μου! μπροστά εχω ae evo 3 με το κεντρικό τους και πίσω ae 109, sub yamaha 500w. αραγε τι ενισχυτή να αγοράσω? denon? (1910/2310)?
onkyo? (707)? ή κάποιον άλλον?
μετακόμισα τώρα και ο χώρος μου περιορίστηκε στα 25τμ (αιθουσα home cinema κλειστή)!
φοβαμαι μην κάνω λανθασμένη επιλογή στην αγορά!
please help
σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Reaction score
0
Απάντηση: αγορα νεου ενισχυτή

ρε παιδιά βοηθήστε με!!! πρέπει να αγοράσω ενισχυτή.......... βιάζομαι!!! ειμαι χωρίς ενισχυτή τώρα και ........ μαραζώνω ! ο προηγούμενος ενισχυτής ήταν sony 5.1 (έμεινα ανικανοποίητος και τον έδωσα!).θέλω να ικανοποιηθώ (από ελλάδα) και τον θέλω για home cinema! έχω ακόμα ένα προενισχυτή και τελικό της marantz (gold series) με ηχεία της audio spectum για 2κάναλες απολαύσεις! (είναι και αυτά σε κούτες).
please!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Καλημέρα και καλώς ήρθατε.
Οικονομικό όριο που θέλετε να κινηθείτε?
Οι onkyo είναι πολύ ακριβοί στην Ελλάδα,παρόλο που είναι εξαιρετικοί ενισχυτές.
Προσωπικά μ άρεσουν οι γιαμάχα,ικανότατοι πάροχοι ισχύος και με καλό ήχο ή οι harman kardon(τό ίδιο).
Σε χαρμαν καλή περίπτωση είναι ο 255.Υπάρχει και αναλυτική παρουσίαση εδώ
Σε γιαμαχα θα πήγαινα σε μια τέτοια λύση ή τον 565(λιγότερη ισχύς).
Απο denon δεν ξέρω και πολλά πράγματα.
Σε Μarantz υπάρχουν τα 4003 και 5003 αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν.

Reaction score
0
Απάντηση: αγορα νεου ενισχυτή

σε ευχαριστώ gstriftos για το χρόνο που μου αφιέρωσες, έψαξα και διαβασα για αυτά! χαρμαν255-γιαμαχα765-μαραντζ5003-ντενον1910 αλλά και ο ονκυο607 ειναι καλοί ενισχυτές και σε περίπου ίδια τιμή! αλλά ποιος ενισχυτής μπορεί να δέσει καλύτερα με τα ηχεία της acoustic energy?(evo3 150w rms/8ohm και πίσω 109 150w rms/6ohm). έχει κανείς εμπειρία σε αυτά τα ηχεία? το οικονομικό όριο μου είναι εως τα 1000 ευρώ για ένα καλό ακουστικό συνολο!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster