αγορα προβολεα

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους..θελω να αγορασω ενα projector φθηνο καθαρα για προβολη ταινων με αρκετα μεγαλη συχνοτητα,,,,στην αρχη ελεγα να παρω κατι γυρω στα 400-450 ε....ψαχνοτας χαρακτηριστικα απο διαφορους προβολεις σκεφτηκα πως ισως μπορω να ανεβω λιγο στα 500-550...πρωτη φορα που θα αγορασω προβολεα οποτε δεν ειμαι και τοσο σχετικη...οποια προταση καλοδεχουμενη.....θα προβαλω αρχικα τουλαχιστον σε λευκο τοιχο ,σε αποσταση περιπου 3 μετρων...σκεφτομουν κατι σαν
EPSON EH-TW5100 η κατι σαν
Optoma HD141X εχει καποιος να προτεινει κατι καλυτερο?...το optional wireless που αναφερει στον δευτερο τι ακριβως ειναι¨? η αποδοση σε προβολεις που παιζουν wireless η παιρνουν wifi dongle χανουν σε αποδοση ασυρματα? ευχαριστω εκ τον προτερον...

Last edited by a moderator:

Reaction score
12.112
Ο EPSON EH-TW5100 στα 3 μέτρα ανοίγει 92-111 ίντσες και θα είναι ανεκτά πολύ φωτεινός.
Ο Optoma HD141X στα 3 μέτρα ανοίγει 84-92 ίντσες και θα είναι υπερβολικά φωτεινός.

Άρα από τους 2 που αναφέρεις ο πρώτος φαίνεται καλύτερη επιλογή.

Reaction score
0
Ο EPSON EH-TW5100 στα 3 μέτρα ανοίγει 92-111 ίντσες και θα είναι ανεκτά πολύ φωτεινός.
Ο Optoma HD141X στα 3 μέτρα ανοίγει 84-92 ίντσες και θα είναι υπερβολικά φωτεινός.

Reaction score
0

ΟDPR EPSD 6 και θα είναι υπερβολικά φωτεινός.

Αρα για να προβαλω απο τετοια αποσταση τι χαρακτηριστικο πρεπει να εχει ο πρετζεκτορας ωστε να μην ειναι τοσο φωτεινος?΅λιγοτερα lumens? Πως μπορω να βρω την αναλογια αποσταση-μεγεθους εικονας? η αναλογια 4-3 και 16-10 που εχουν καποιοι προβολεις αλλοιωνουν την εικονα στιε ταινιες..σ ευχαριστω για τον χρονο σου..

Reaction score
0
Αρα για να προβαλω απο τετοια αποσταση τι χαρακτηριστικο πρεπει να εχει ο πρετζεκτορας ωστε να μην ειναι τοσο φωτεινος?΅λιγοτερα lumens? Πως μπορω να βρω την αναλογια αποσταση-μεγεθους εικονας? η αναλογια 4-3 και 16-10 που εχουν καποιοι προβολεις αλλοιωνουν την εικονα στιε ταινιες..σ ευχαριστω για τον χρονο σου..
το οτι αυτο το μοντελο
epson
EB-W04 παιζει σε 16¨-10 επηρεαζει την εικονα?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Για θέαση ταινιών χρειάζεσαι 16:9, αλλιώς θα έχεις μόνιμες μπάρες πάνω και κάτω.
Ο συγκεκριμένος βγάζει και 3000 lumen.

Reaction score
12.112
Πρόσεχε, στο μήνυμα #4, τη δεύτερη φορά μου έκανες λάθος quote! Ναι 3000 lumens είναι πολλά, αν θες να ανοίξεις 100-120 από τα 3 μέτρα. Ο Optoma HD141X θέλει απόσταση περίπου 6 μέτρα.
Υπάρχει μια ιστοσελίδα που μπορείς να κάνεις και μόνος σου τις δοκιμές σου. Κλικ εδώ.

Έχεις σκεφτεί και για τον BENQ w1070 ή τον w1110 καινούριο;

Reaction score
0
Πρόσεχε, στο μήνυμα #4, τη δεύτερη φορά μου έκανες λάθος quote! Ναι 3000 lumens είναι πολλά, αν θες να ανοίξεις 100-120 από τα 3 μέτρα. Ο Optoma HD141X θέλει απόσταση περίπου 6 μέτρα.
Υπάρχει μια ιστοσελίδα που μπορείς να κάνεις και μόνος σου τις δοκιμές σου. Κλικ εδώ.

Έχεις σκεφτεί και για τον BENQ w1070 ή τον w1110 καινούριο;
συγνωμη δεν το καταλαβα...τον εχω δει τον benq w1070 τον βρισκω γυρω στα 750ε,,,ξεφευγει απ τα νουμερα που θελω να ξοδεψω...ισχυει οτι στις χαμηλοτερες τιμες εχουν καλυτερη εικονα οι dlp απ τους lcd?

Reaction score
8.350
η BENQ στα DLP και η EPSON στα LCD ειναι πολύ καλες επιλογες.Είναι δυο εταιρίες που στις μεγαλύτερες κατηγορίες βγαζουν εξαιρετικα μηχανήματα.Απ αυτους που ανεφερες ο BENQ W750 kai o EPSON EH-TW5100 μοιαζουν καλες επιλογές.Ειναι προβολεις κατασκευασμένοι με σκοπο το οικιακο κιν/γραφο απαραιτητο στοιχειο σε επιλογή προβολέα,διοτι πολλοι προβολεις απευθύνονται σε επαγγελματικές παρουσιασεις.Στην κατηγορία αυτή οικονομικών DLP πρεπει να ελεγξεις και το λεγόμενο φαινόμενο ουρανιου τοξου,το οποιο για οποιον το βλέπει είναι ενοχλητικό.

Reaction score
0
τι ειναι το quote που εκανα? μπορω να το παρω πισω? πολυ καλο το site που μου εστειλες,,,παρατηρω οτι και ο βεν;ς1070 ανοιγει στα 3 μετρα ιδια εικονα περιπου με τον epson EHTW5100 και βγαζει και λιγα lumens παραπανω...δικιο δεν εχω?

Reaction score
0
η BENQ στα DLP και η EPSON στα LCD ειναι πολύ καλες επιλογες.Είναι δυο εταιρίες που στις μεγαλύτερες κατηγορίες βγαζουν εξαιρετικα μηχανήματα.Απ αυτους που ανεφερες ο BENQ W750 kai o EPSON EH-TW5100 μοιαζουν καλες επιλογές.Ειναι προβολεις κατασκευασμένοι με σκοπο το οικιακο κιν/γραφο απαραιτητο στοιχειο σε επιλογή προβολέα,διοτι πολλοι προβολεις απευθύνονται σε επαγγελματικές παρουσιασεις.Στην κατηγορία αυτή οικονομικών DLP πρεπει να ελεγξεις και το λεγόμενο φαινόμενο ουρανιου τοξου,το οποιο για οποιον το βλέπει είναι ενοχλητικό.
και εγω ετσι πιστευω..λογω της αποστασης που θα προβαλω και συμφωνα με τα οσα ειπαν και οι φιλοι κλεινω σιγα σιγα προς τον epson.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.185
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907