αγορα τηλεορασης 40-42'

Reaction score
0
καλησπερα
διαθετω ηδη την sony 32v2500 και θελω να την αντικαταστησω με μια καινουργια στις ιντσες που αναφερω παραπανω.
Αποσταση θεασης : 3-4μ
χρηση : τηλεοπτικη και παρακολουθηση blue-ray
κοστος : μεχρι 900 ευρω
εχω ακουσει οτι οι philips της σειρας 5 σε led ειναι καλες, και νομιζω οτι οι philips ειναι καλυτερες απο sony, samsung, lg..
αυτα τα νομιζω και γιαυτο ρωραω να μου προτεινετε κατι με τα χαρακτηριστικα που ζηταω καθως και να μου λυσετε τις ανωτερω αποριες..
ευχαριστω εκ των προτερων για τον χρονο σας!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Λίγες ερωτήσεις πρίν:
1)Θέλετε να κινηθείτε αποκλειστικά σε τηλεόραση τεχνολογίας lcd;
2)Οι συνθήκες που βλέπετε είναι με έντονο,λίγο ή ελάχιστα περιβάλοντα φωτισμό;

Reaction score
0
Λίγες ερωτήσεις πρίν:
1)Θέλετε να κινηθείτε αποκλειστικά σε τηλεόραση τεχνολογίας lcd;
2)Οι συνθήκες που βλέπετε είναι με έντονο,λίγο ή ελάχιστα περιβάλοντα φωτισμό;
ναι θελω lcd
η τηλεοραση ειναι στο σαλονι.
να μπορω να βλεπω με ολους τους συνδυασμους!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Οκ.
Απλά στην απόσταση που είστε(3 ή 4 μ) οι 42 ίιντσες είναι οριακές.Αν μπορούσατε να πάτε στις 46 θα ήταν καλύτερα.
Όσον αφορά την φίλιπς μέχρι στιγμής όποιο μοντέλο τηε έχω δεί νομίζω ότι είναι υπερτιμημένο,όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας της,τουλάχιστον στις χαμηλομεσαίες κατηγορίες.Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.
Γενικά,μέχρι στιγμής,η samsung είναι ένα κλικ μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους.Πχ αυτή είναι αρκετά καλή τηλεόραση.
Η Σονυ φέτος τα έχει πάει υπέροχα απο θέμα design αλλά δεν έχει σπουδαίες βελτιώσεις στην εικόνα,παρά τις προσδοκίες των νέων πάνελ και δυστηχώς το γυαλί που χρησιμοποιεί πάσχει πολύ απο ανακλάσεις!
Νεες lg δεν έχω δει πουθενά ακόμα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Τα led στις τηλεοράσεις αν και έχουν περάσει σε νέο επίπεδο δεν έχουν πολυκαταφέρει να αποβάλουν παιδικές ασθένειες(bleeding και clouding,δλδ διαροή φωτός περιμετρικά του πάνελ και εμφάνιση ''σύννεφου-σκιας'' σε πολύ σκοτείνα πλάνα)τουλάχιστον στην διάταξη edge(περιφεριακά του πάνελ).
Αν μπορείτε κάντε μια βόλτα απο μερικά καταστήματα και ζητήστε να δείτε τις τηλεοράσεις και με τηλεοπτικό σήμα καθώς το ότι μια τηλεόραση τα πάει καλά σε hi def υλικό δεν είναι εχέγγυο ότι θα τα καταφέρνει εξίσου καλά και συα κανάλια.
Α και πάνω απ όλα:Όχι βιαστικές κινήσεις και αγορές!
Εφόσον έχετε ήδη τηλεόραση το να περιμένετε 1-2 μήνες ακόμα για να έχουμε μια πιό πλήρη εικόνα της αγοράς και των μοντέλλων που κυκλοφορούν δεν είναι κακό.

Reaction score
0
Οκ.
Απλά στην απόσταση που είστε(3 ή 4 μ) οι 42 ίιντσες είναι οριακές.Αν μπορούσατε να πάτε στις 46 θα ήταν καλύτερα.
Όσον αφορά την φίλιπς μέχρι στιγμής όποιο μοντέλο τηε έχω δεί νομίζω ότι είναι υπερτιμημένο,όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας της,τουλάχιστον στις χαμηλομεσαίες κατηγορίες.Αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη.
Γενικά,μέχρι στιγμής,η samsung είναι ένα κλικ μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους.Πχ αυτή είναι αρκετά καλή τηλεόραση.
Η Σονυ φέτος τα έχει πάει υπέροχα απο θέμα design αλλά δεν έχει σπουδαίες βελτιώσεις στην εικόνα,παρά τις προσδοκίες των νέων πάνελ και δυστηχώς το γυαλί που χρησιμοποιεί πάσχει πολύ απο ανακλάσεις!
Νεες lg δεν έχω δει πουθενά ακόμα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Τα led στις τηλεοράσεις αν και έχουν περάσει σε νέο επίπεδο δεν έχουν πολυκαταφέρει να αποβάλουν παιδικές ασθένειες(bleeding και clouding,δλδ διαροή φωτός περιμετρικά του πάνελ και εμφάνιση ''σύννεφου-σκιας'' σε πολύ σκοτείνα πλάνα)τουλάχιστον στην διάταξη edge(περιφεριακά του πάνελ).
Αν μπορείτε κάντε μια βόλτα απο μερικά καταστήματα και ζητήστε να δείτε τις τηλεοράσεις και με τηλεοπτικό σήμα καθώς το ότι μια τηλεόραση τα πάει καλά σε hi def υλικό δεν είναι εχέγγυο ότι θα τα καταφέρνει εξίσου καλά και συα κανάλια.
Α και πάνω απ όλα:Όχι βιαστικές κινήσεις και αγορές!
Εφόσον έχετε ήδη τηλεόραση το να περιμένετε 1-2 μήνες ακόμα για να έχουμε μια πιό πλήρη εικόνα της αγοράς και των μοντέλλων που κυκλοφορούν δεν είναι κακό.
ευχαριστω για την απαντηση!
σε σχεση με plasma τι λετε??

Reaction score
12
Απάντηση: αγορα τηλεορασης 40-42'

και εγώ σε αυτό το δίλημμα ήμουν πριν κανα μήνα!ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ.....χιιχιχιχιχιχι

panasonic plasma TX P42G20!!!

απλά δεν έχω λόγια!Ποιες LCD και τα παράγωγά τους οι LED???άλλη ποιότητα! :) :) :)

και στην επιλογή μου........thanks again παίδες! :) :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
ευχαριστω για την απαντηση!
σε σχεση με plasma τι λετε??
Oι πλάσμα διακρίνονται σε χαμηλό εώς ανύπαρκτο περιβάλλοντα φωτισμό.
Πάσχουν και αυτές απο ανακλαστικότητα(βελτιωμένη μεν στα νέα μοντελα,αλλά υπαρκτή).
Επίσης θέλουν προσοχή τις πρώτες περίπου 200 ώρες λειτουργείας για να μην εμφανίσουν στατικές εικόνες.
Απ΄την άλλη είναι πολύ καλύτερες στο τηλεοπτικό σήμα απ τις αντίστοιχες lcd και με καλύτερα επίπεδα μαυρου και πιστότητα χρωμάτων,αλλά δεν έχουν την φωτεινότητα που έχουν οι lcd.

Εν κατακλείδι οι lcd είναι πιό all around τηλεοράσεις(με τους όποιους συμβιβασμούς στην εικόνα) ενώ οι plasma πιό ειδικής χρήσης.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.069
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494