αγορα media player

Reaction score
0
kαλησπερα και χρονια πολλα σε ολους με υγεια!δε ξερω αν γραφω στο σωστο μερος απλα ηθελα τη γνωμη σας για καπιο αξιοπιστο media player ενδιαφερομαι για med 800 καθως το 600 σταματησε να υπαρχει η καποιο android box τυπου minix απλα για το τελευταιο ειμαι ασχετος και θα ηθελα τη γνωμη σας. επισης αν υπηρχε και κατι ποιο οικονομικο τυπου western θα με ενδιεφεραι υπαρχει καποιο αξιολογο μηχανηματακι σαν το med που να φτιαχνει και εξωφυλλα ταινιων σε καλυτερη τιμουλα δοκιμασμενο?το 3d δε με καιει ιδιαιτερα αλλα δε με χαλαει και να υπαρχει.ευχαριστω πολυ!

Reaction score
262
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Και εγώ το 800 γλυκοκοιτάζω εδώ και μέρες αλλά με προβληματίζει ότι βγαίνει ποιλύ καιρό και κάτι μου λέει πως μόλις φύγω απο το ταμίο θα βγει καινούργιο. Σχετικά με τα android box, καθώς έχω δοκιμάσει καλά και μέτρια σε ενημερώνω ότι αν σε ενδιαφέρει ο ήχος 7.1 τότε όλα έχουν θέματα. Σε 5.1 είσαι οκ.

Reaction score
0
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Και εγώ το 800 γλυκοκοιτάζω εδώ και μέρες αλλά με προβληματίζει ότι βγαίνει ποιλύ καιρό και κάτι μου λέει πως μόλις φύγω απο το ταμίο θα βγει καινούργιο. Σχετικά με τα android box, καθώς έχω δοκιμάσει καλά και μέτρια σε ενημερώνω ότι αν σε ενδιαφέρει ο ήχος 7.1 τότε όλα έχουν θέματα. Σε 5.1 είσαι οκ.
chrisaudio καλησπερα ηθελα το 600 αλλα μολις τελειωσε στο καταστημα και δε νομιζω οτι αξιζει ο 800 τα παραπανω χρηματα γιατι η μονη διαφορα ειναι νομιζω οτι περνει εσωτ σκληρο.ψηνομαι πολυ για minix neox8 εχεις καμια ιδεα?η να παρω 800?

Reaction score
262
Το minix ειναι απο τα καλα android box. Ομως σε ταινιες mkv m2ts που εχουν 7καναλο ηχο δεν παιζουν σωστα και αναγκαζεσε να το γυρισεις σε stereo mode. Η ολη ιστορια, και στο λεω γιατι εφαγα μερες ολοκληρες, ειναι η συνεργασια του kodi με τους επεξεργαστες που φορανε, δηλαδη και το kodi και οι επεξεργαστες υποστηριζουν 7.1 αλλα στο developement υπαρχει αδιαφορια. Οσο αφορα το 800 παιζει απροβληματιστα almost everything.

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.108