αγορα samsung led 46

Reaction score
0
παιδια καλησπερα σημερα παραγγειλα την samsung UE46B7000WW απο το πλαισιο εκανα καλη αγορα?ειδα οτι ειναι με led και την πηρα.μηπως την εχει κανενας απο σας να μου πει την γνωμη του?

Reaction score
0
Φίλε μου την έχω εδω και 2 βδομάδες. Το μοντέλο ειναι ολοκαίνουριο. Μπορώ να σου πω 1 πράγμα: απλά τέλεια! Σε όλες τις απόψεις. το design τέλειο και η εικόνα τέλεια. Βέβαια υπάρχουν κάποια πράματα που με ξένισαν αλλα αναγκαία κακά της εν λόγω τεχνολογίας. Το πρώτο ειναι οι "ασπρίλες" που παρατηρούνται όατν προβάλει σκέτο μαύρο και οφήλονατι στον οπίσθιο φωτισμό LED. Δεν ξέρω κατα πόσο γνωρίζεις αλλα η εν λόγω συσκευή εχει ενσωματωμένο media player που αναγνωρίζει σχεδόν όλα τα δημοφιλή container και format ήχου, εικόνας και υποτίτλων!!! Επίσης ειναι συμβατή με dlna και αναγνωρίζει τυχόν media server στο δίκτυό σου αλλα και usb,card reader,hdd σε σύστηματα FAT,FAT32 και NTFS! Κατα τα αλλα περιμένω κι εγω τις εντυπώσεις σου μιας και νομίζω οτι είμαστε ακόμα οι μοναδικοί κάτοχοι!

Reaction score
44
παρόλο που έψαξα δεν μπόρεσα να βρώ ποιοι τύποι αρχείων υποστηρίζονται από το media player,ξέρει κανείς;

Reaction score
0
Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες μέσα στο στικάκι και ενότητα media player περιγράφει αναλυτικά τί αναπαράγει και τί υποστηρίζει

Reaction score
0
Η τηλεόραση εκτος απο ενα βιβλιαράκι για γρήγορη εκκίνηση σ πολλές γλώσσες δεν εχει άλλες οδηγίες.Αυτές βρίσκονται μέσα σε ενα usb flash που συνοδεύει την τηλεόραση μαζί με όλα τα υπόλοιπα αξεσουάρ όπως το τηλεκοντρόλ.Ψάξε καλά κάπου μεσα στην συσκευασία εναι.Αν ανοίξεις το βιβλίο γρήγορης εκκίνησης θα δεις στις πρώτες σελίδες να αναγράφει τί αξεσουάρ συνοδεύουν την τηλεόραση

Reaction score
44
Από ότι φαίνεται είναι προικισμένη,
έχει δεί κανείς ταινία σε .mkv να μας πει την γνώμη του;

Supported Subtitle Formats
Name File extension Format
MPEG-4 time-based text .ttxt XML
SAMI .smi HTML
SubRip .srt string-based
SubViewer .sub string-based
Micro DVD .sub or .txt string-based
Supported Video Formats
File Extension Container Video Decoder Audio codec
*.avi AVI
Divx 3.11
MP3, AC3, LPCM, ADPCM
(MULAW ALAW)
Divx 4.x
Divx 5.1
Divx 6.0
XviD
H.264 BP
H.264 MP
H.264 HP
MPEG-4 SP
MPEG-4 ASP
Motion JPEG
*.mkv MKV
Divx 3.11
MP3, AC3, LPCM, ADPCM
(MULAW ALAW), AAC
Divx 4.x
Divx 5.1
Divx 6.0
XviD
H.264 BP
H.264 MP
H.264 HP
MPEG-4 SP
MPEG-4 ASP
Motion JPEG
■■■

SUM E Pause ◀ ▶ Jump T Tools R Return
ABC.avi
▶ 00:00:01 / 00:05:30 3/37
Press the INFO button to viewing
the information.

54
English Media Play - USB Device
File Extension Container Video Decoder Audio codec
*.asf ASF
Divx 3.11
WMA, MP3, AC3, LPCM,
ADPCM, (MULAW ALAW),
AAC
Divx 4.x
Divx 5.1
Divx 6.0
XviD
H.264 BP
H.264 MP
H.264 HP
MPEG-4 SP
MPEG-4 ASP
*.wmv (VC1) Window Media Video v9
*.mp4 MP4
(SMP4)
H.264 BP
ADPCM, (HE)-AAC, mp3
H.264 MP
H.264 HP
MPEG-4 SP
MPEG-4 ASP
XVID
*.3gp 3GPP
H.264 BP
ADPCM, (HE)-AAC
H.264 MP
H.264 HP
MPEG-4 SP
MPEG-4 ASP
*.vro (ps) VRO /
VOB
MPEG2 MPEG1 AC3, MPEG, LPCM
*.mpg
*.mpeg (ps)
MPEG1 (Programme Stream) AC3, MPEG, LPCM MPEG2 (Programme Stream)
others (ts)
MPEG2 (Transport Stream)
H.264 (Transport Stream) AAC, HE-AAC, MP3, DD+
VC1

dgi

Reaction score
0
Απάντηση: αγορα samsung led 46

Και επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί από USB με εξωτερικό σκληρό δίσκο να παίξει σωστά HD στα γνωστά αρχεία .mkv, .ts.

Reaction score
0
παιζει σωστα. Βεβαια την εικονα που δινει το WD TV μην την περιμενεις απο τον Media player της ΤV

Reaction score
73

Ποσο την πηρες..??

Η 40" ποσο κανει..? ξερει κανεις..?

Reaction score
0
kalispera. katarxin signomi gia ta greeklish.
mpori kapios na mou pi pos kai pou akrivos kitame gia na vroume poses ores paizi h tv?
exo mpi sto service menu kai den to vrisko pouthena :110:

Reaction score
0

Οι Ελληνικοί υπότιτλοι σας παίζουν κανονικά? Εγώ είχα θεματάκια με τα απλά DivX και Ελληνικά srt. Μήπως πρέπει να αλλάξω πουθενά το encoding?

Επιπλέον έχει παίξει κανείς με το DNLA. Με το απλό media sharing των Windows η τηλεόραση δεν έκανε ούτε full screen scaling ούτε κρατούσε σωστά τα proportions.

Reaction score
0

Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα αγόρασα κι εγώ με τη σειρά μου την samsung led series 7000 Β και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Διαβάζει και από stick και απο σκληρό δίσκο με την ίδια ευκολία όλα τα αρχεία. Μοναδικό μειονέκτημα το DTS. Έχει κανείς άποψη αν μπορεί να γίνει update στον player γιατί στο υλικολογισμικό την έκανα την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση. Πάντως πλέον δεν αξίζει να βλέπεις σε αυτήν την TV συμβατικές ταινίες

Reaction score
0

Guys Help! Εϊμαι σε δίλημμα... Samsung UE40B7000 ή Samsung UE46B6000 οι τιμές τους είναι κοντά και απο ότι βλέπω ή σειρά 7 απλά έχει παραπάνω μπιχλιμπίδια απο την σειρά 6... (νομίζω τουλάχιστον..) θέλω να μου πείτε αν έχει την ίδια εικόνα με την 7000... γιατί εαν ναι τότε καλύτερα να πάρω την 46άρα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.298
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale