αγόρασα το Toshiba SD-360E και μ'αρέσει...

Reaction score
0
Το χω συνδέσει με hdmi στην lg 37LC2R και είναι πολύ καλό. Είναι λίγο δύσκολο βέβαια να κοινωνήσω μια προσωπική εντύπωση χωρίς ποσοτικά κριτήρια αλλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Φαντάζομαι όταν βρω το χρόνο και τη διάθεση να ρυθμίσω και την τηλεόραση σωστά (για την ακρίβεια να δω πως δουλεύει αυτό το dve του kane)! η εντύπωση θα είναι ακόμη καλύτερη.

Αν θέλετε λεπτομέρειες πείτε μου να συνεχίσω

Γεια σας

Reaction score
0
Εψαχνα κάτι budget με δυνατότητα upscaling. Είχα διαβάσει ότι το προηγούμενο μοντέλο (350) είχε κάτι προβλήματα με το hdmi τα οποία διορθώθηκαν σε αυτό. Η τιμή του 100 ευρώ, η συσκευασία περιείχε και το hdmi καλώδιο.

Δεν αναγνώρισε την hdmi σύνδεση αυτόματα, οπότε έπρεπε να το συνδέσω στο scart και να επιλέξω από το menu hdmi. Το δοκίμασα με το LOTR-Fellowship of the Ring και με το Star Wars III-Revenge Of the Sith. Ωραία χρώματα, οι τόνοι του δέρματος σωστοί, η κίνηση αρκετά ομαλή. Μόνο στο SW ήταν κάπως μουντό-σκοτεινό αλλά η lg έχει μια επιλογή σχετικά με το μαύρο (δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα) την οποία ενεργοποίησα και οκ.

Ποιότητα κατασκευής χμμμμμμμμ... Ψευτόπραγμα για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Το ανοιγό-κλείσιμο του tray δεν εμπνέει κανέναν σεβασμό και εμπιστοσύνη. Θα δείξει βέβαια. Πόσα dvd θα με βγάλει, μιας και κάνω μαζικότατη κατανάλωση. Το μόνο σπαστικό που έχει είναι αυτό το μπλε φως στην πρόσοψη. Οταν είναι μέρα, φαίνεται μούρη, όταν είναι σκοτάδι, μπορείς να διαβάσεις βιβλίο!!! Ποιός καταξιωμένος designer το σκέφτηκε δεν ξέρω. Μάλλον θα πέσει μαρκαδόρος ή αυτοκόλλητο μπροστά.

Δεν έχω ξανααγοράσει προιόν toshiba. Ελπίζω να μην μου αφήσει κανένα σύμπλεγμα. Μέχρι στιγμής όλα είναι οκ.

Τελευταίο. Δεν ξέρω αν στην πολιτική του forum απαγορεύεται η αναφορά σε καταστήματα, αλλά από το κατάστημα που το πήρα ήταν ευγενέστατοι, εξυπηρετικοί, το έφεραν σε μια μέρα από την intersys, μου έλυσαν κάποιες απορίες από το τηλέφωνο, πολύ ωραίοι.

Reaction score
0
δεν ξέρω. και δεν έχω καθόλου υλικό σε άλλο region από 2 για να με καίει. θα δοκιμάσω τον τρόπο του 350 να δω αν είναι το ίδιο

Reaction score
0
Φιλε Travis,
Και εγω ειχα παρει τωρα τελευταια την 37 lc2r και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.
Μαλλον πολυ ικανοποιημενος απλως τωρα τη συνηθισα και θελω μεγαλυτερο (χωρις υπονοουμενα, ε :x).

Και εγω εχω παρει το DVE και τη "ρυθμισα". Βεβαια στο πρασινο χρωμα ψιλο-κολλησα και δεν μου εβγαινε αλλα απο οτι ειδα εδω στο Φορουμ, το DVE εχει προβλημα στο πρασινο (σωστα παιδια ?).
Εχω βγαλει τα αυτοματα της LG ολα εκτος και εχω βαλει το μαυρο στο χαμηλο.
Νομιζω ετσι πετυχαινω το καλυτερο μαυρο. Με το XD engine σε λειτουργια, ειναι ολα εντονα και φωτεινα αλλα το μαυρο δεν ειναι μαυρο.
Εγω εχω συνδεσει το Samsung HD-850. HDMI, αρκετα καλη εικονα αλλα λιγο φτωχο/απλοϊκο. Δεν μπορω να καταλαβω ομως διαφορα στην εικονα των dvd στις διαφορες ρυθμισεις (576, 720p, 1080i).

Γενικως, και με βαση τα λεφτα που εδωσα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

Α, ξεχασα κοοιτα εδω
http://www.videohelp.com/dvdhacks.php?dvdplayer=toshiba&hits=50&Search=Search

Reaction score
0
Ευχαριστώ για το region-free link. Μια ερώτηση. Το dvd του dve το είχες συμπιέσει για να το παίξεις στο samsung; Εξ όσων γνωρίζω, είναι dual layer και το samsung δεν παίζει dual layer.

Reaction score
0
Αργησα λιγο, σορρυ...
Το dvd to DVE ειναι το γνησιο, το ειχα παρει απο amazon.co.uk.
Το παιζει κανονικοτατα. Οπως οτιδηποτε του εχω βαλει εκτος απο mp3.

Reaction score
0
Hi Παιδες εγω εχω το TOSHIBA D-R255-SG -REC ,ειναι χωρις σκληρο δισκο αλλα ειναι παρα πολυ καλο,αυτο το λεω γιατι το εβαλα διπλα σε ενα philips(με διπλη τιμη ).Πως μπορω να δω με progresive scan ??? τι συνδεση πρεπει να κανω ??? διοτι με το scart οταν το ενεργοποιω δεν βλεπω τιποτα.Η tv μου ειναι μια philips crt 29" 1 χρονου.

Reaction score
0
Απο περιέργεια μπήκα στο www.homecinema.gr και φρίκαρα - γέλασα, θυμήθηκα τα παλιά ... και όλα αυτά που είχα να σκεφτώ αρκετά χρόνια πρίν. Ασ τους πεί κάποιος να αλλάξουν τιμές. Δείτε τι γίνεται π.χ. στις τηλεοράσεις Pioneer. :lol: :lol: :lol: :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.172
Members
38.540
Νεότερο μέλος
COSTOPOULOS NIKOLAS