ακουστικά σε προσφορά

Reaction score
17
Χαίρετε,
(έκανα εδώ το θέμα αυτό γιατί πιστεύω ότι σχετίζεται με τις ψηφιακές πηγές άμεσα)
ψάχνω ένα σχετικα καλό ζευγάρι ακουστικών με τα παρακάτω χαρακτηριστικά
-να κόβει λίγο από εξωτερικούς ήχους ώστε να μπορώ για παράδειγμα να τα χρησιμοποιώ μέσα στο τραίνο
-να ακούω κυρίως κλασσική
-να είναι της κατηγορίας ψείρες
-(προαιρετικά) ελαφριά προστασία από βροχή και να μην φεύγουν εύκολα στο τρέξιμο.

Είδα σήμερα αυτή τη προσφορά
http://www.groupon.de/deals/aachen/xears/5837369?nlp=&CID=DE_CRM_1_0_0_138&a=102

(είναι στα Γερμανικά, υποθέτω ότι θα μπορείτε να αναγνωρίσετε την εταιρεία άνετα) και δεν γνωρίζω την εταιρεία και τα ακουστικά της.
Μπορείτε να πείτε παρακαλώ μια άποψη;

Ευχαριστώ
Α.

Reaction score
867
Απάντηση: ακουστικά σε προσφορά

την γνωρίζω εγώ, έχω αγοράσει ένα από τα καλά της μοντέλα και έχω μετανοιώσει φρικτά ... είναι πολύ καλά από ήχο και τρισάθλια από ποιότητα κατασκευής ... έχω ήδη δύο φορές στείλει πίσω δύο ζευγάρια για αντικατάσταση και τώρα και το τρίτο ζευγάρι παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα ... βαρέθηκα πλέον τις συννενοήσεις, αν και ομολογώ ότι αντικαθιστούν άμεσα τα προβληματικά και απλά θα τα βάλω σε ένα συρτάρι .... ελπίζω να σε βοήθησα ...

Reaction score
17
Re: Απάντηση: ακουστικά σε προσφορά

την γνωρίζω εγώ, έχω αγοράσει ένα από τα καλά της μοντέλα και έχω μετανοιώσει φρικτά ... είναι πολύ καλά από ήχο και τρισάθλια από ποιότητα κατασκευής ... έχω ήδη δύο φορές στείλει πίσω δύο ζευγάρια για αντικατάσταση και τώρα και το τρίτο ζευγάρι παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα ... βαρέθηκα πλέον τις συννενοήσεις, αν και ομολογώ ότι αντικαθιστούν άμεσα τα προβληματικά και απλά θα τα βάλω σε ένα συρτάρι .... ελπίζω να σε βοήθησα ...
Προφανώ εξήγησες γιατί τελικά είναι τόσο φθηνά. Μπορείτε να μου προτείνετε ακουστικά στην κατηγορία 30-50 ευρώ; Ευχαριστ'ώ

kss

Reaction score
0

Εχω παρει απο το amazon.co.uk τα klipsch pro-media και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν θελεις ριξε μια ματια νομιζω τα εχουν σε προσφορα κοντα στα 50Ε.
Απ οτι εχω διαβασει ειναι σχεδον ιδια με τα s4.
Εχουν καλη ποιοτητα ηχου,ωραια κατασκευη και ειναι πολυ ανετα.
klipsch promedia

kss

Reaction score
0

Μπααααα μονο ανω κατω γναθο γυμναζουμε :)
Γενικα καλη εφαρμογη εχουν δεν βγαινουν ευκολα αν θελεις περνας και το καλωδιο πανω απο το αυτι και νομιζω δεν θα εχεις προβλημα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.665
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@