ακουστικα ή υπογουφερ?

Reaction score
4
ακουω απο το pc συνήθως flac αρχεία ροκ,μεταλ κ.α.
Ειμαι με το audiobox go και δυο τανοι πεντάρια.
Αμα παρω ακουστικά θα γλιτώσω το sub? θα καθαρίσει ο ήχος?
θα πετάξω λεφτά αν παρω πχ τα akg k371 ?

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.750
ακουω απο το pc συνήθως flac αρχεία ροκ,μεταλ κ.α.
Ειμαι με το audiobox go και δυο τανοι πεντάρια.
Αμα παρω ακουστικά θα γλιτώσω το sub? θα καθαρίσει ο ήχος?
θα πετάξω λεφτά αν παρω πχ τα akg k371 ?
Αν είσαι ΟΚ με τα ακουστικά vs ηχεία, τότε με 55€ έχεις λύσει το πρόβλημά σου και με το παραπάνω:

Reaction score
12.112

Reaction score
4
δε μπορω να πω οτι προτιμω τα ακουστικα παο τα ηχεια.Ειμαι προβληματισμένος με το τι να κάνω.

Ndis

Titika
Reaction score
4.919
Κατα τη γνωμη μου, η αισθηση της ενέργειας του μπάσου δεν μπορει να αποδοθεί πειστικά με ακουστικά. Παράλληλα οσο καλά και να ειναι τα ακουστικά, δεν παυουν να ειναι να ειναι ένα ξένο σώμα που είτε πιεζει, είτε εισχωρεί (iem) στα αυτιά σου.

Αν μπορεις να ζήσεις με αμφότερους τους συμβιβασμους τότε λύνεις το πρόβλημα του καλού ήχου με αστεία χρήματα (δες τι σου προτείνει ο @symos στο #2). Διόρθωση, οχι με αστεια χρήματα, ... με τρομακτικά, συγκλονιστικά αστεια χρήματα... Δεν μπορεις να φανταστεις ποσα χρήματα θες για το ίδιο αποτέλεσμα σε ηχεία

Προσωπικά βρηκα τη μεση λύση στα iem (τα οποίοα λυνουν και το προβλημα του καλου ήχου "εν κινήσει") και του "καλό ειναι, δεν μαμιέται ... με ενα 2.2 σύστημα σπίτι σε nearfield.

Reaction score
4
και το βαθος πως το παιρνουμε απο ακουστικα?
ή το διαχωρισμο ψηλα με χαμηλα? δηλαδη με προσθηκη υπογουφερ δε θα απελευθερωθουν τα μονιτορ?
διαβάζω τα θέματα στο φορουμ και λεει ο αλλος "προσθεσα το sub και ειδα φως! "

Reaction score
4
ξεκιναω δοκιμες με sennheiser hd 25 και motu m4 φιλου.Αν δε δω διαφορες ή εστω καποια αλλαγή καθως ειμαι με το ιδιο setup απο το 2015 και εχω βαρεθει,τοτε θα παω σε 10" υπογούφερ.

Reaction score
4
ακουγοντας το ιδιο τραγουδι σε παρομοια ενταση(δυο κλικ τσιμπημενη στα ακουστικα) απο τα sennheiser και τα τανοη ακουω το ιδιο πραγμα.Οποτε φανταζομαι παμε για υπογουφερ.
Η μονη διαφορα οτι η motu ειναι πιο crystal σε σχεση με την audiobox go.Οποτε ετσι λυνω και την απορία μου αν έφταιγε το audiobox.

Reaction score
6.112
Εχω τα ακουστικά Hifiman Svanar..δεν λεω πολυ καλά.....
Αλλά καμμια σχεση με το να ακούς την μουσική σου από τα ηχεία! Η αισθηση του χώρου, το μεγεθος της σκηνής, η αισθηση του χαμηλού και γενικότερα ο όγκος των οργανων που αναπαραγονται απο τα ηχεια δεν μπορεί κανενα ακουστικό να το αναπαραξει
1000016855.jpg

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.648
Philips Fidelio X2HR εξαιρετικό μπάσο και σουπερ για ροκ και heavy. Το εχω και έχουμε ίδια ακούσματα. Επίσης πολυ εύκολο στην οδηγηση. Ωστοσο άλλη φάση ηχεια με sub.

Reaction score
4
Να ενημερώσω οτι τελικα αγοράστηκαν κατα σειρα 1.akg k371 2.ifi zen dac3 3.krk s8.4 sub .
Ξεκίνησα με τα ακουστικα...δε με ικανοποίησαν....πηγα πηρα το ifi zen dac μπας και ακουσω κατι ...τιποτα....
Τελος πηγα πηρα το σαμπ και επιτέλους βρήλα τον ήχο που έψαχνα.

τα κ371 παιζανε ακριβως οπως τα τανοη,το ifi οπως το audiobox go ,οποτε λεω παμε για σαμπ.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.182
Members
38.667