ακριβή 37άρα ή φθηνή 42άρα??

Reaction score
0
καλημέρα σε όλους!

είμαι νέο μέλος και μπαίνω επιτέλους στο ανακαινισμένο μου διαμέρισμα, οπότε ξεκίνησα και την έρευνα αγοράς για τηλεόραση.

λοιπόν διάβασα ένα φυλλάδιο που έβγαλε το πλαίσιο και κατέληξα στα εξής: 100hz, full HD και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντίθεση. Όσον αφορά το μέγεθος: αφου η απόσταση απο την τηλεόραση θα είναι από 2,80 εκατοστά (3 μέτρα φάρδος έχει το σαλόνι - βάλε καναπέ και τηλεόραση που βγαίνουν πιο έξω...) μέχρι 3,5 μέτρα αναλόγως με το που κάθεσαι και με βάση αυτά που διάβασα έπρεπε να πάρω 37αρα... Εγώ ψηνόμουν για μεγαλύτερη αλλά.. ποιο είναι το σωστό ρε παιδιά? μην πάρω καμια 42αρα και τελικα μετά από 2 συνεχόμενες ταινίες βλέπω στραβά! όταν δοκιμάζω την απόσταση δεν μπορώ να πω ότι δεν μ'αρεσουν και μεγαλύτερες τιβι απο 37αρες

Η samsung η 37αρα έχει 1300€ εκτός του ότι είναι μπορντό και δεν ταιριάζει με τίποτα. Η αντίστοιχη philips ξεφεύγει οπότε άστο.. και να που εχθές είδα την LG 42LY99 στα 999 euro! τα πιο πολλά site την έχουν στα περίπου 1500 ευρο. Η Ηλεκτρονικηή την είχε 1190 και τώρα 999. Θα τυφλοθώ λέτε? Είναι καλή σαν τηλεόραση?

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το τεράστιο ποστ.

Reaction score
0
Απάντηση: ακριβή 37άρα ή φθηνή 42άρα??

Kατ' αρχήν, καλώς ήλθες στη παρέα μας!

Η LG 42LY99 είναι παλαιό μοντέλο...
σε αυτά τα χρήματα θα σου συνιστούσα αυτήν... LG 42LF76 στα 990 ευρώ...
http://www.bch.gr/tvDetail.php?more=42LF76&table=tv_lcd

Η Samsung βεβαια (την Α656 εννοείς μάλλον) είναι άλλη κατηγορία βεβαια...100hz, καταπληκτική εικόνα....

Αυτά προς το παρόν!!!

Reaction score
0
Γεια χαρα και απο μένα,
επειδή έχω και εγω το ίδιο δίλημμα εδω και κανα μήνα και σπάω το κεφάλι μου απο forum σε forum και αφου απέκλεισα την Panasonic 37px80E λόγο 720p έχω μια λίστα από:

PANASONIC TX37LXD85
PANASONIC TX37LZD85
SAMSUNG LE37M87BDX
TOSHIBA 37R3500PG
LG 37LF75/76

και την LG που ανεφερε ο danaos.

Οποιος θα μπορουσε να με βοηθήσει να επιλέξω με βασικότατο κριτήριο την ποιότητα και motion της εικόνας (κοινώς όταν βλέπω DVD/TV να μην ζαλίζομαι :139:) θα το εκτιμούσα.

Επίσης μελλοντικά μπορεί να συνδέω κ λαπτοπ ή XBOX. Το αναφέρω γιατί κάποιες TV δεν έχουν πολύ καλό συγχρονισμό με PC (κάποιες Philips).

1000 thanx

ΥΓ Ξεχασα να σας πω ότι θα κάθομαι σε απόσταση περίπου 4 με 5 μέτρα. Η γυναίκα μου δεν θέλει μεγαλύτερη TV. Εχει εκεί κολήσει στις 37''. Τεσπα. Μήπως είναι χαζομάρες όλα αυτα σε τέτοια απόσταση κ να πάρω μια 720p με 100Hz να μου μείναι κ τιποτα στην τσέπη; Απο απόσταση 4 μέτρων το ίδιο δεν θα δείχνει στο μάτι με μια 1080p;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ακριβή 37άρα ή φθηνή 42άρα??

Γεια χαρα και απο μένα,
επειδή έχω και εγω το ίδιο δίλημμα εδω και κανα μήνα και σπάω το κεφάλι μου απο forum σε forum και αφου απέκλεισα την Panasonic 37px80E λόγο 720p έχω μια λίστα από:

PANASONIC TX37LXD85
PANASONIC TX37LZD85
SAMSUNG LE37M87BDX
TOSHIBA 37R3500PG
LG 37LF75/76

και την LG που ανεφερε ο danaos.

Οποιος θα μπορουσε να με βοηθήσει να επιλέξω με βασικότατο κριτήριο την ποιότητα και motion της εικόνας (κοινώς όταν βλέπω DVD/TV να μην ζαλίζομαι :139:) θα το εκτιμούσα.

Επίσης μελλοντικά μπορεί να συνδέω κ λαπτοπ ή XBOX. Το αναφέρω γιατί κάποιες TV δεν έχουν πολύ καλό συγχρονισμό με PC (κάποιες Philips).

1000 thanx

ΥΓ Ξεχασα να σας πω ότι θα κάθομαι σε απόσταση περίπου 4 με 5 μέτρα. Η γυναίκα μου δεν θέλει μεγαλύτερη TV. Εχει εκεί κολήσει στις 37''. Τεσπα. Μήπως είναι χαζομάρες όλα αυτα σε τέτοια απόσταση κ να πάρω μια 720p με 100Hz να μου μείναι κ τιποτα στην τσέπη; Απο απόσταση 4 μέτρων το ίδιο δεν θα δείχνει στο μάτι με μια 1080p;
Σε αυτη την αποσταση (4μ) τουλαχιστον 42"....

Παρε 42' και πες της οτι ειναι 37" :142:.... θα την μετρησει;;;

Σε αυτη την αποσταση δεν καταλαβαινεις τις διαφορές...

Reaction score
6

Σε τετοιες αποστάσεις οθόνες ως 40 ιντσες δεν κανουν για τηλεόραση αλλα για μονιτορ θυροτηλεφώνου…:137:
Ικανοποιητικό μέγεθος θα ηταν οι 50 ιντζες .
Να σαι σίγουρος πως εαν παρεις σημερα μια tv με λιγότερες ίντσες, αυριο θα το μετανιώσεις.

Reaction score
0
Σωστός! Θα πω ένα μικρό ψεματάκι 5''. (42''-37''=5'') :105:
Θα κανονίσω να την φέρουν κ πρωί που δουλεύει κ θα πετάξω το κουτί!!!

Παιδιά 1000 thanx!!!

Μου προτείνετε κανα μοντέλο σε 40'' κ 42'' να μην κάθομαι να ξαναψάχνω από την αρχή; Δεν αντέχω!

Επίσης , please, πείτε μου projector+φθηνή 37-42 άρα, τέτοιος συνδυασμός αξίζει; Γενικά το έχει κάνει κανείς;

Μάλλον θα ανοίξω καινούργιο post για αυτό το θέμα... :107:

Reaction score
0

Σε τετοιες αποστάσεις οθόνες ως 40 ιντσες δεν κανουν για τηλεόραση αλλα για μονιτορ θυροτηλεφώνου…:137:
Ικανοποιητικό μέγεθος θα ηταν οι 50 ιντζες .
Να σαι σίγουρος πως εαν παρεις σημερα μια tv με λιγότερες ίντσες, αυριο θα το μετανιώσεις.
Υπερβολικο μήπως;;;:138:

Reaction score
6

Ε ναι… αλλά πως θα αλλιώς θα μπορούσα να υπογραμμίσω την σημασία του μεγέθους .:137::137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo