αλλαγη χρωματος σε στερεοφωνικο

Reaction score
0
καλησπερα. δεν ξερω αν γραφω στη σωστη ενοτητα, γιατι ειμαι νιουφερμαν εδω!!! εχω ενα στερεοφωνικο μαζι με 2 ηχεια, τα οποια ειναι γκρι κ δε βλεπονται με τιποτα. ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο σπρευ η καποια βαφη μαυρη στο εμποριο, για να αλλαξω το χρωμα? ευχαριστω

Reaction score
0
:welcome:
Βαλε μια φωτο,ετσι στον αερα τι να πουμε.
δεν εχω φωτο. τι παραπανω λεπτομερεις χρειαζεσαι για να σε διευκολυνω? ειναι ενα στερεοφωνικο πλαστικο, σαν τα κοινα που υπαρχουν κ θελω να του αλλαξω χρωμα. δεν ειναι κατι ιδιαιτερο. γινεται? αν γινεται, με ποιον τροπο?

Last edited:

Reaction score
54
καλησπερα. δεν ξερω αν γραφω στη σωστη ενοτητα, γιατι ειμαι νιουφερμαν εδω!!! εχω ενα στερεοφωνικο μαζι με 2 ηχεια, τα οποια ειναι γκρι κ δε βλεπονται με τιποτα. ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο σπρευ η καποια βαφη μαυρη στο εμποριο, για να αλλαξω το χρωμα? ευχαριστω
Δοκίμασα διάφορα σπρέι σε ιδιοκατασκευές τον τελευταίο καιρό και κατέληξα στο Spray casa ακρυλικό. Υπάρχει στα χρωματοπωλεία. Το πήρα 3,5 ευρώ. Κάνει για όλες τις επιφάνειες και με λίγη προσοχή δίνει καλά αποτελέσματα. Δεν είναι ματ.
Μην περιμένεις ωστόσο "εργοστασιακό βάψιμο" με οποιοδήποτε σπρέι. (...ανάλογα με τα παιχνιδίσματα του φωτός διακρίνονται, ή δεν διακρίνονται κάποιες ατέλειες).

Reaction score
0
Δοκίμασα διάφορα σπρέι σε ιδιοκατασκευές τον τελευταίο καιρό και κατέληξα στο Spray casa ακρυλικό. Υπάρχει στα χρωματοπωλεία. Το πήρα 3,5 ευρώ. Κάνει για όλες τις επιφάνειες και με λίγη προσοχή δίνει καλά αποτελέσματα. Δεν είναι ματ.
Μην περιμένεις ωστόσο "εργοστασιακό βάψιμο" με οποιοδήποτε σπρέι. (...ανάλογα με τα παιχνιδίσματα του φωτός διακρίνονται, ή δεν διακρίνονται κάποιες ατέλειες).
σκεφτομουν να το κρυψω καπου στο σαλονι. απλα δεν αντεχω αυτην τη γκριζοπρασινιλα. ειναι παλιας τεχνολογιας αλλα ειναι δωρο, οποτε.... θα δοκιμασω το σπρευ που μου προτεινεις κ θα πειραματιστω. σε ευχαριστω πολυ!!!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis