αναβαθμηση crystal acoustics mediamatchbox

Reaction score
0
καλημερα σε ολους ,οπως γραφω και στον τιτλο θελω να κανω αναβαθμηση τον παραπανω player .αλλα επειδη την τελευταια φορα που εκανα αναβαθμιση στο προηγουμενο μοντελο ,εκανα λαθος αναβαθμησι και χαλασε ,αυτη την φορα ζηταω την βοηθεια σας και την σοφια σας οποιος ξερει μπορει να με βοηθησει ποια αναβαθμηση να βαλω?

ο player ειναι αυτος εδω
http://img808.imageshack.us/img808/935/packageg.jpg

ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
1.460
Απάντηση: αναβαθμηση crystal acoustics mediamatchbox

Δεν έχει βγει κάποιο νεώτερο firmware για το μηχάνημα,σύμφωνα με τη σελίδα της Crystal Audio.

Reaction score
0

ευχαριστω για την αμεση απαντηση ,απλα υπαρχει ενα προβλημε σε μια ταινια ,συνηθως δεν εχω προβλημα ειναι η πρωτη φορα που το αντιμετωπιζω ,αλλα μολις την παιζει αλειονονται τα χρωματα και δειχνει ασπρομαυρη και πιστευα πως ηθελε αναβαθμηση

Reaction score
1.460

Αν το πρόβλημα παρουσιάζετε μόνο στο συγκεκριμένο αρχείο και όχι σε άλλα,τότε πιθανόν να φταίει το αρχείο και όχι ο player.

Reaction score
0

στο pc ομωε παιζει κανονικα αυτο ειναι το παραξενο

Reaction score
1.460

10bit
Γι αυτό δεν το παίζει δεν πρέπει το υποστηρίζει.Δεν ξέρω αν με αναβάθμιση firmware διορθωθεί στο μέλλον,ή είναι θέμα chip και δεν γίνει τίποτα.
Απέφευγε να κατεβάζεις 10bit αρχεία για τον συγκεκριμένο player.

Reaction score
0

οκ να σαι καλα τουλαχιστν μου λυθηκε η απορια ..σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου και το χρονο σου.και κατι τελετυταιο ακομα υπαρχει κανα προγραμμα που να μπορεσω να το μετατρεψω σε 8bito?

Reaction score
1.460

Δεν ξέρω κάποιο πρόγραμμα για windows.Θα πρέπει να κάνεις επεξεργασία πάντως την ταινία και όσο νάναι θα χαθεί η αρχική ποιότητα.
Καλύτερα να βρεις άλλο release που να είναι συμβατό με τον player.

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.513
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio