argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.881
Πριν 4 και κατι χρονια μαζευτηκαμε καμποσοι , με διαφορων ειδων αντικραδασμικα,
ειχαμε cardas ayer audioquest tara labs stillpoints russ andrews και καμποσα αλλα........
Το τοτε συμπερασμα ολων ηταν οτι τα stillpoints ηταν τα πιο εντυπωσιακα.
Και μια και δυο την αλλη μερα παω στο ριτσο και δανειζομαι ενα σετακι.
Την επομενη αγορασα αλλο ενα.....εζησα ετσι για αρκετο καιρο, μεχρι που πεσαν στα χερια μου τα symposium , ελαφρα καλυτερα των stillpoints και αρκετα φτηνοτερα (1/3 της τιμης).
Μετα ηρθαν τα synergistic και αυτα ελαφρως καλυτερα απο τα symposium, κοντα σε λεφτα.
Μετα αποφασισα απλα να τα ξεπερασω κατασκευαζοντας καποια δικα μου σχεδια και δοκιμαζοντας καμποσα υλικα .
Ηταν θεμα χρονο ποτε θα τα ξεπερνουσα, μικρες μεν διαφορες , αλλα ακουστες.
Το ρεζουμε ηταν οτι δεν βαζω τους φιλους μου να την λενε σε αλλους ......
αν φοραω παντελονια το κανω μονος μου (αυτο για αυτον που εχει την μυγα)....οι αλλοι απλα προσπεραστε σαν να μην υπαρχει..........
Οι δοκιμες συνεχιζονται.............................
ειχαμε cardas ayer audioquest tara labs stillpoints russ andrews και καμποσα αλλα........
Το τοτε συμπερασμα ολων ηταν οτι τα stillpoints ηταν τα πιο εντυπωσιακα.
Και μια και δυο την αλλη μερα παω στο ριτσο και δανειζομαι ενα σετακι.
Την επομενη αγορασα αλλο ενα.....εζησα ετσι για αρκετο καιρο, μεχρι που πεσαν στα χερια μου τα symposium , ελαφρα καλυτερα των stillpoints και αρκετα φτηνοτερα (1/3 της τιμης).
Μετα ηρθαν τα synergistic και αυτα ελαφρως καλυτερα απο τα symposium, κοντα σε λεφτα.
Μετα αποφασισα απλα να τα ξεπερασω κατασκευαζοντας καποια δικα μου σχεδια και δοκιμαζοντας καμποσα υλικα .
Ηταν θεμα χρονο ποτε θα τα ξεπερνουσα, μικρες μεν διαφορες , αλλα ακουστες.
Το ρεζουμε ηταν οτι δεν βαζω τους φιλους μου να την λενε σε αλλους ......
αν φοραω παντελονια το κανω μονος μου (αυτο για αυτον που εχει την μυγα)....οι αλλοι απλα προσπεραστε σαν να μην υπαρχει..........
Οι δοκιμες συνεχιζονται.............................