αποκωδικοποιητής mpeg 4 για dvd lg hr-177

Reaction score
28
φίλοι είμαι κάτοχος ενός dvd εγγραφής mpeg 2 με σκληρό δίσκο 80 gb..lg hr 177 το οποίο τώρα με το mpeg 4 έχει πέσει σε αχρηστία ...χώρια που έπαυσε να διαβάζει δισκάκια ( μάλλον το laser..από την χρήση ..για να μετατρέψει κασσέτες σε dvd για την κόρη) αναρωτιέμαι λοιπόν εαν αξίζει να επισκευασθεί ....και να παίζει μόνον σαν dvd ίσως...και εάν βέβαια μπορεί με κάποιον αποκωδικοποιητή να γράφει στον σκληρό από την τι-βι ( lg διετίας mpeg4 κτλ) και με τι είδους ...γιατί δοκίμασα με κάποιους αλλά τίποτα ...γράφει με χιόνια.....ίσως λόγω του τρόπου σύνδεσης με την τι-βι ( είσοδος κεραίας..rf και σύνδεση στην τηλεόραση με scart)....μήπως εάν βρώ κάποιον με loop είσοδο -έξοδο rf ...?.................

Reaction score
1.458
Νομίζω ότι δεν αξίζει τον κόπο η επισκευή και καλύτερα να αγοράσεις κάποιο καινούριο που να έχει ενσωματωμένο δέκτη mpeg4 και να είναι και blu ray.Κάνε όμως ένα τηλέφωνο στο service της LG να σου δώσουν τιμή για την αλλαγή του driver και δες τι σε συμφέρει καλύτερα.

Reaction score
28
ωραία ...τότε μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον αποκωδικοποιητή mpeg 4 ώστε να χρησιμοποιήσω μόνον τον σκλήρό του lg για εγγραφή και αναπαραγωγή ..στην τι-βι....όμως με την προυπόθεση να έχει τις απαιτούμενες εισόδους -εξόδους ( προφανώς και hdmi)...για μόνιτορ ...από την τι-βι.......?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead