αποκωδκοποιητης για Samsung le m86b

Reaction score
0
Καντε καποια προταση για την εν λογω τηλεοραση.
Δεχεται και καρτα CI. Ειναι 1080p με τις κλασικες εισοδους εξοδους. Φυσικα να εχει εξοδο HDMI και αν ειναι δυνατο να κανει εγγραφη απο tv.
Για τις καρτες τυπου NEOTION μια που δοκιμασα οταν πρωτοκυκλοφορησε δυστυχως δεν συνεργαζοταν μ το μοντελο που εχω. Δεν ξερω αν στην συνεχεια εγινε καποια αναβαθμιση στην καρτα. Αλλα με προβληματιζει επισης το γεγονος απ οσα διβασα στο παρελθον οτι η συγκεκριμενη καρτα ειναι λιγο αργη στην εναλλαγη των καναλιων.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: αποκωδκοποιητης για Samsung le m86b

Lena τι ειδους αποκωδικοποιητή θέλεις δορυφορικό, επίγειο ή και τα δύο?
Υπάρχουν αρκετοί και οι περισσότεροι υποστηρίζουν λειτουργίες PVR για εγγραφή απο καναλια, αλλά είναι και media players για να παίζουν ταινίες μέχρι και MKV.

Οι τιμές ξεκινούν απο 150 ευρώ και φτάνουν σε ακραίες περιπτώσεις τα 1000 ευρώ. Μια μέση λύση των 250-350 ευρώ ειναι ικανοποιητική και περιλαμβάνει διπλό δέκτη και για δορυφορικά HD και για τα επίγεια της Digea, φυσικά πάντα HD...

Πρόσφατα κάναμε ενα συγκριτικό και υπάρχει και συνέχεια το Σάββατο 27 Μαρτίου...:109: Είναι παροντα όλα τα σύγχρονα μηχανηματα..

Reaction score
0

Πανο σ ευχαριστω για την απαντηση, λογω υποχρεωσεων δεν μπορεσα να σ απαντησω αμεσως.
Επειδη εχω δορυφορικο δεκτη θελω μονο επιγειο, κατα προτιμηση με PVR οσο για το media player χωρις να ειναι απαραιτητο αν δεν ανεβαζει παρα πολυ το κοστολογιο δεν θα ελεγα οχι. Επειδη το εχω καθυστερησει παρα πολυ, λεω σημερα αυριο να το κλεισω το θεμα.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Λένα επειδή δεν εχουμε ολοκληρώσει το συγκριτικό τεστ δεν μπορώ να σου δώσω ξεκάθαρες απαντήσεις... και ειδικά πρίν απο αυτο.
Ωστόσο στο περιοδικό Digital TV info του φίλου Αργύρη Νομικού που είναι και μέλος στο AVSite, στο τευχος Μαρτίου υπάρχει το κεντρικό τεστ "Επίγειοι ψηφιακοί δέκτες MPEG-4 με δυνατότητες multimedia player".
Συνολικά 18 δέκτες περνάνε απο το μικροσκόπιο του Αργύρη και της ομαδας των συντακτών του για διεξοδικό ελεγχο.
Εκει σίγουρα θα βρείς τις απαντήσεις που ζητας άμεσα...:126:

Reaction score
0

Πανο σε ευχαριστω πολυ! το τευχος αυτο το εχω θα το ξανακοιταξω..

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo