απορια samsung ue7000 led

Reaction score
0
Μήπως γνωρίζει κανείς αν με την συγκεκριμένη τηλεοραση μπορεις να βλέπεις δύο καναλιά ταυτόχρονα όπως γίνεται σε κάποιες παλιές CRT τηλεοράσεις; Η λειτουργία PIP (picture in picture) πώς ενεργοποιείται γιατί είναι σβησμένη στο menu. Ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Το manual αναγράφει τπτ σχετικό?Γιατί στην LE40F86 το PiP λειτουργεί μόνο όταν χρησιμοποιώ την hdmi(πχ όταν βλέπω blu ray) και ανοιγει ένα παράθυρο που μου δείχνει ένα τηλεοπτικό κανάλι.

Reaction score
0
Απάντηση: απορια samsung ue7000 led

2 τηλεοπτικα δεν μπορεις να δεις , εναν δεκτη εχει η τηλεοραση.
στο PIP μπορεις να δεις μονο συνδεδεμενη πηγη σε καποια θυρα .
Δηλαδη blu ray , dvd , ps3 , τη βιντεοκαμερα σου κλπ ...
Αν τωρα συνδεσεις ενα βιντεο η ενα dvd recorder που εχουν δικο τους δεκτη και διακλαδωσεις το καλωδιο της κεραιας σου ωστε να πηγαινει και στα 2 παραλληλα και οχι σε σειρα , ισως να μπορεις να δεις 2 τηλεοπτικα...
Δεν το εχω δοκιμασει αλλα μπορει να γινεται...

Reaction score
6
Δεν χρειάζεται διακλάδωση του καλωδίου. Τα recorder έχουν RF pass through οπότε ένα καλώδιο από την κεραία καταλήγει στο recorder και από εκεί ένα άλλο φεύγει προς την τηλεόραση.

Για να δεις δύο κανάλια θέλεις δύο δέκτες. Εφ' όσον δεν έχει η TV χρειάζεται ένας εξωτερικός, αυτός του recorder.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: απορια samsung ue7000 led

Το manual αναγράφει τπτ σχετικό?Γιατί στην LE40F86 το PiP λειτουργεί μόνο όταν χρησιμοποιώ την hdmi(πχ όταν βλέπω blu ray) και ανοιγει ένα παράθυρο που μου δείχνει ένα τηλεοπτικό κανάλι.
Το manual όντως γράφει ότι το PIP λειτουργεί με άλλες πηγές και δεν αναφράφει τίποτα γαι τηλεοπτικά κανάλια. Πάντως με το dvd απλά συνδεδεμένο το PIP είναι σβηστό. Ίσως να θέλει πηγή με hdmi (blue ray), και όχι απλό dvd που έχω εγώ.

Reaction score
0
Εχω αυτη την TV. Βλέπεις 2 εικόνες απο διαφορετικες ψηφιακες πηγες. π.χ WDTV ΚΑΙ PC συνδεδεμενο με HDMI η DVD με WDTV και τα δυο με συνδεση HDMI

Reaction score
0

και άλλη μία απορία: Αν έχω καταλάβει καλά η τηλεόραση, σύμφωνα με το manual, όταν σβήνει από το τηλεκοντρόλ μπαίνει σε standby και δεν σβήνει εντελώς με κάποιο άλλο κουμπί. Σωστά;Επειδή λοιπόν είναι συνέχεια σε standby mode κάποιες φορές όταν είναι σβηστή ακούγονται κάτι ''τσίκ τσίκ'' όμοια με τον ήχο που κάνει όταν ανάβει και φοβάμαι μήπως έχει να κάνει με το ρεύμα γιατί η τηλεόραση είναι πάντα στην πρίζα. Το έχει παρατηρήσει κάνείς;

Reaction score
0
Οχι δεν μου εχει κανει κατι τετοιο. Αν θελεις να την κλεισεις τελείος εχει κατω δεξια διακοπτες. Μολις που φαινονται...

Reaction score
0

τα μόνα κουμπιά που υπάρχουν κάτω δεξιά του πάνελ είναι το menu, το source, τα κανάλια και η φωνή. Δεν βλέπω κάτι άλλο που να σβήνει την τηλεόραση. Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος. Ευχαριστώ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.757
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99