αποριες για τις αντιστασεις των ηχειων

Reaction score
0
θα ηθελα μια βοηθεια απο τα ατομα του forum ως καινουριος στο χωρο του home cinema.Πριν δυο μερες αγορασα ενα ραδιοενισχυτη pioneer o οποιος πισω γραφει οτι σηκωνει ηχεια 8 εως 6 ohm ηχεια.Επειδη προς το παρον εχω ενα ζευγαρι roister που γραφουν πισω τους 4 ohm....ta emphasis 5 ,θα εχει καποιο προβλημα ο ενιχυτης η τα ηχε'ια?
Θα μπορουσα να το συμπληρωσω με αλλα 3 τετοια ηχεία για ενα 5 καναλο συστημα?

Reaction score
29.618
Απάντηση: αποριες για τις αντιστασεις των ηχειων

Με τα δυο ηχεία δεν ζοριστεί ιδιαίτερα, μπορεί να ζεσταίνεται. Με 5 όμως και ολα 4 ωμα θα τα δει κωλυόμενα. Τα 4ωμα ηχεία ζητάνε πιο πολύ ρεύμα , το οποίο καλείται να δώσει ο ενισχυτής μέσω του τροφοδοτικού. Δεν είναι καλή ιδέα. Βρες άλλα 8ωμα η έστω 6ωμα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
Εξαρτάται από την ένταση που θα παίζει.

Ποιό μοντέλο Pioneer?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.148

άλλαξε ενισχυτή.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.148

:138:

Reaction score
0

0 ενισχυτης μου ειναι ο 527Κ και εχει 1 μηνα που κυκλοφορησε.Αν καποιος απο το φόρουμ έχει 500 Ε για πέταμα μπορει να μου τα δωρίσει να πάρω κατι καλύτερο...αστειέυομαι.Παρεπιπτόντως σκέφτομαι για μπροστά ηχεία τα jamo 606 k κεντρικό το αντίστοιχο της roister..emphasis.Προκαταβολικα ευχαριστώ για τη βοήθεια

Reaction score
28
0 ενισχυτης μου ειναι ο 527Κ και εχει 1 μηνα που κυκλοφορησε.Αν καποιος απο το φόρουμ έχει 500 Ε για πέταμα μπορει να μου τα δωρίσει να πάρω κατι καλύτερο...αστειέυομαι.Παρεπιπτόντως σκέφτομαι για μπροστά ηχεία τα jamo 606 k κεντρικό το αντίστοιχο της roister..emphasis.Προκαταβολικα ευχαριστώ για τη βοήθεια
Παρε όλο το σετ της jamo s506 που ειναι φθηνά και τίμια.αυτα εχω και ειμαι υπέρ ευχαριστημενος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.519
Νεότερο μέλος
gperdik