αρχειο mkv(miro1)

Reaction score
6
καλησπερα και καλα κουλουμα.εχω την εξηs απορια.εχω ενα αρχειο mkv το οποιο τα properties το αναφερουν ωs αρχειο miro1 και δεν το αναγνωριζει το power dvd.ξερετε αν μπορω να το μετατρεψω σε αλλο τυπο αρχειου ωστε να το δει και αν ναι πωs θα το κανω?

HV

Reaction score
0
Θελεις οπως και δηποτε να το παιξεις με το Powerdvd ?
Αν οχι κατεβασε το GOMPLAYER η το VLC PLAYER και εισαι ετοιμος...

Reaction score
6
παιζει με το vlc αλλα κανει σπασιματα γι αυτο θελω το powerdvd που εχει hardware acceleration.η cpu μου ειναι athlon x2 4800.

Reaction score
6
λοιπον δοκιμασα και τον gom player και κανει παλι σπασιματα αλλα λιγοτερα.το περιεργο ειναι οτι το cpu utilisation δεν ξεπερναει το 50%.δεν μπορω να καταλαβω τι φταει

HV

Reaction score
0
Χμμμ σε MKV δεν εχω προβλημα......Εχεις βαλει τους τελευταιους Drivers της καρτας γραφικων σου ? Μηπως τρεχεις κανενα Anti-Virus ταυτοχρονα ?

HV

Reaction score
0
Δοκιμασε να ΜΗΝ τρεχεις το AVG...Ακομα ελπιζω να μην τρεχεις πολλα πραγματα ταυτοχρονα...Στην μπαρα κατω δεξια εχεις πολλα εικονιδια ?

Reaction score
6
δεν εχω πολλα εικονιδια,εκλεισα και το avg και παλι τα ιδια.αυτο που με εκπλησει ειναι το low utilisation τηs cpu.για να κολλαει κανονικα θα επρεπε να φτανει κοντα στο 100% σωστα?

HV

Reaction score
0
Μηπως καποια αλλη Process σου τρωει CPU Init ? Μηπως σου τρωει μνημη ? Στο Task Manager τι βλεπεις ?

Reaction score
6
δεν νομιζω οταν κλεινω τον player η cpu κυμαινεται μεταξυ 2% και 8%.η μνημη οταν παιζω το αρχειο ειναι περιπου 1,5 γιγα.α ξεχασα το αρχειο ειναι vc1 1080p.

Reaction score
6
επειδη τσαντιστηκα πολυ τελικα εσβησα το αρχειο και ηρεμησα.παντωs ευχαριστω για την βοηθεια

Reaction score
0
Ο σκληρος δισκος σου ειναι σχετικα καινουριος? Μηπως κανενα defragment θα βοηθουσε?
(Ελεγξε και την περιπτωση του δισκου, αν σου ξανασυμβει στο μελλον)

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale