αυτή η KDL-46HX920 άναψε φωτιές σε ερωτήσεις

Reaction score
0
Ορμόμενος από την πολύ ωραία η παρουσίαση του gstriftos σχετικά με την Sony KDL-46HX920, θέλω να θίξω μερικά σχετικά θέματα όπως...
1. σε 40-42" θα δούμε τη συγκεκριμένη tv?
2. τα active γυαλιά γιατι δεν τα καταργούν γενικά οι εταιρίες αφού έχουν κατηγορηθεί για διάφορα θέματα;
3. ποιό είναι το αντίστοιχο μοντέλο εάν πάμε σε Philips;
4. εάν έπαιρνα τώρα tv κόστους κοντά στα 1000E χωρίς ενεργό 3D, τί θα μου πρότεινατε κ γιατί;
5. θα προτείνατε να περιμένω ακόμα κάποιο μοντέλο το οποίο ίσως είναι στα σκαριά να βγεί; εάν ναι ποιό κ τι προσφέρει άξιο της αναμονής;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: αυτή η KDL-46HX920 άναψε φωτιές σε ερωτήσεις

1.Κατά 99,99% όχι.
2.Γιατί θα πρέπει να υιοθετήσουν όλοι την λύση της LG όσον αφορά τις LCD προς το παρόν.Χοντρή ήττα.
Οι πλάσμα δεν μπορούν να γίνουν passive.
3.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι.
4.Με παθητικό 3d υπάρχει μόνο η LG προς το παρόν.Αναμένονται(;) και οι Philips.
5.Το μόνο ουσιαστικό νέο στην αγορά θα είναι η σειρά της Samsung που προσφέρει παθητικό 3d με 1080p σε κάθε μάτι.Αυτό γίνεται έχοντας ενσωματώσει ένα είδος φωτοφράκτη στο πανελ και όχι στα γυαλιά.Αναμένεται το 2012,λογικά στην CES,αλλά μόνο σε 55'' και μάλλον ψιλοαπαγορευτική τιμή.

Reaction score
0

4. άρα να περιμένω για τις Philips με παθητικό 3D ε;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

:203:
Προσωπικά ποτέ δεν μ άρεσαν οι Φίλιπς της μετά crt εποχής.

Reaction score
0

σε ποιό επίπεδο σας απογοήτευσαν;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Σχεδόν σε όλα.
Εντυπωσιακές με την κακή τους έννοια.

Reaction score
0

πες μου περισσότερα πιό συγκεκριμένα θέματα για να καταλαβαίνω τί ακριβώς να προσέχω

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.769

Χρώμα, μαύρο, contrast, γωνία θέασης φτάνουν?

Έχω στη δουλειά την κορυφαία (τότε) lcd 37PF9731 που απλά δεν βλέπεται. Απλά την έχω για να περνάνε κάποια διαφημιστικά μηνύματα και μέχρι εκεί. Και ήμουν φανατικός CRTικός της Philips.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ορμόμενος από την πολύ ωραία η παρουσίαση του gstriftos σχετικά με την Sony KDL-46HX920, θέλω να θίξω μερικά σχετικά θέματα όπως...

2. τα active γυαλιά γιατι δεν τα καταργούν γενικά οι εταιρίες αφού έχουν κατηγορηθεί για διάφορα θέματα;

4. εάν έπαιρνα τώρα tv κόστους κοντά στα 1000E χωρίς ενεργό 3D, τί θα μου πρότεινατε κ γιατί;
2. Ποια...θεματα; το οτι σου δινουν hd σε καθε ματι και οχι ημιhd(720p);
4. Αν σου αρεσει η καλη εικονα μια πλασμα. Κι αν σου αρεσουν οι ...ξανθιες σε ολο το (εντυπωσιακοτατο) μεγαλειο τους, μια ημιled!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

2. Ποια...θεματα; το οτι σου δινουν hd σε καθε ματι και οχι ημιhd(720p);
Θεωρητικά ναι.Πρακτικά έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα αδυναμίας απόδοσης και των 1080 γραμμών σε διάφορα μοντέλα τηλεοράσεων.

Reaction score
0

2. Θέματα όπως ότι κουράζουν περισσότερο κατά τη θέαση κ κάτι επισόδεια επιληψίας κλπ.
4. Ξανθιές? ημιled?
6. Άσε που θα μπεί μέχρι το τέλος του έτους με κάποιο μοντέλο κ η Apple στο παιχνίδι των led tvs, ξέρουμε κάτι;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

6.Όχι κάποιες σίγουρες πληροφορίες αλλά κατά την πάγεια τακτική της θα δώσει βάρος στις δυνατότητες παρά στην ποιότητα της εικόνας.

Reaction score
0

μα γιατί το λες αυτό? δε νομίζω π.χ. το iPhone4 είχε απίστευτη ποιότητα στην εικόνα "retina display", επίσης βλέπε ACD οθόνες απίστευτη ποιότητα επίσης

άσε που επειδή δεν είναι κατασκευαστής panel η Apple θα βάλει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντα αυτό κάνει

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

μα γιατί το λες αυτό? δε νομίζω π.χ. το iPhone4 είχε απίστευτη ποιότητα στην εικόνα "retina display", επίσης βλέπε ACD οθόνες απίστευτη ποιότητα επίσης
Εκεί άνοιξε μια αγορά και απαίτησε να φτιαχτούν οθόνες για αυτή την συσκευή.Πάντως ταυτόχρονα με αυτήν παρουσίασαν και άλλοι κατασκευαστές κινητά με killer οθόνη(πχ HTC).Στις τηλεοράσεις δεν θα δημιουργήσει αγορά(παρ εκτός και αν οι φήμες περί glass-less 3d βγουν αληθηνές.Σχεδόν αδύνατον όμως).
άσε που επειδή δεν είναι κατασκευαστής panel η Apple θα βάλει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά τη δεδομένη χρονική στιγμή, πάντα αυτό κάνει
:114:Μιας και είμαι χρήστης apple επέτρψε μου να έχω τελείως διαφορετική άποψη για το hardware που χρησιμοποιεί.

Reaction score
0

άνοιξε μια αγορά αλλά δεν είχε εξαρχής την retina, στο 4 την έβαλε, κ ούτε οι HTC είχαν εξαρχής τόσο καλές οθόνες, για να μην πω πως το feeling και τη κίνηση του touch του iPhone δεν υπάρχει σε κανένα HTC

πες μου παράδειγμα γιατί κ εγώ είμαι χρήστης

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όλα τα macbook και τα Imac.Οι οθόνες τους είναι του συρμού.

Reaction score
0

για τα imac ειδικά σε ποιά αναφέρεσαι? γιατί έχω τον τελευταίο 27άρι και δεν θα την έλεγα του συρμού την οθόνη του, κάθε άλλο.
όσον αφορά τα macbook αναφέρεσαι κ στη σειρά pro? και εάν όχι με ποιά άλλα laptop τα συγκρίνεις? με τα vaio που έχουν δυνατά μεν αλλά ψεύτικα χρώματα?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Τα χρώματα είναι καθαρά θέμα ρυθμίσεων.Απλά τα mac έχουν κάπως πιο προσεγμένες ρυθμίσεις απ το εργοστάσιο.
Για να καταλάβεις πόσο καλές οθόνες έχουν ακόμα και τα desktop της μοντέλα δεν θα δείς κανέναν σοβαρό επαγγελματία που να βγάζει το ψωμί του απ την επεξεργασία της εικόνας να χρησιμοποιεί οθόνες της apple.
Όλοι έχουν monitors LACIE,EIZO ή κάποια νέα της HP.Και πιστιστεψε με ξέρω πάρα πολλούς.
Να σου πώ και παράδειγμα επί προσωπικού.
Στην δουλεία της γυναίκας της έσκασε το mac(tower).Κρίθηκε ασύμφορη η επισκευή του και της έδωσαν ένα τελευταίο Imac.
Ε,βρίζει θεούς και δαίμονες που δεν έρχονται τα χρώματα του με τίποτα.

Reaction score
0

Μόνο τα λευκά iMac (όχι τα τελευταία) είχανε μια δυσκολία με τα χρώματα γιατί θέλανε μια καλή βεντούζα κ ρυθμίσεις/profiles αλλά και πάλι έρχονταν μια χαρά, με τον κατάλληλο μάστορα βέβαια που να ξέρει να χρησιμοποιεί τα προφίλ κλπ. Σίγουρα έχει τελευταίο (ασημί) iMac;
Και βρε φίλε είπες για οθόνες του συρμού, ε δεν είναι έτσι, οι οθόνες της Apple φυσικά κ κάνουν για επαγγελματίες κ έχω δεί να τις χρησιμοποιούν, δεν είναι EIZO/Lacie αλλά μη νομίζεις πως απέχουν κ ιδιαίτερα, είναι πολύ καλές!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος