αυτή η KDL-46HX920 άναψε φωτιές σε ερωτήσεις

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: αυτή η KDL-46HX920 άναψε φωτιές σε ερωτήσεις

Μόνο τα λευκά iMac (όχι τα τελευταία) είχανε μια δυσκολία με τα χρώματα γιατί θέλανε μια καλή βεντούζα κ ρυθμίσεις/profiles αλλά και πάλι έρχονταν μια χαρά, με τον κατάλληλο μάστορα βέβαια που να ξέρει να χρησιμοποιεί τα προφίλ κλπ. Σίγουρα έχει τελευταίο (ασημί) iMac;
Και βρε φίλε είπες για οθόνες του συρμού, ε δεν είναι έτσι, οι οθόνες της Apple φυσικά κ κάνουν για επαγγελματίες κ έχω δεί να τις χρησιμοποιούν, δεν είναι EIZO/Lacie αλλά μη νομίζεις πως απέχουν κ ιδιαίτερα, είναι πολύ καλές!
Κοίτα για να ξέρεις περίπου τι γίνεται με τα monitor των υπολογιστών.
Lacie,Eizo και μερικές άλλες εταιρίες(σε κάποιες ακριβές σειρές τους ) ψωνίζουν απ το ''πάνω ράφι''.
Όλοι οι άλλοι έπονται.
Ε κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τις τηλεοράσεις.

Reaction score
0

Δηλαδή οι ACDs τι panels φοράνε κ είναι όμοια με αυτά που έχουν οι EIZO κλπ.?
Tέλος θα έλεγα ναμην την υποτιμάμε την Apple γιατί δεν μπαίνει στην αγορά των tvs για πλάκα, αλλά για να καταπλήξει, και τα τελευταία χρονια το κάνει αυτό πολύ καλά εξού κ το come back της!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όχι δεν είναι μια εταιρία που πρέπει να την υποτιμά κάποιος.
Απλά δεν νομίζω ότι το μπαμ θα είναι ποιοτικό απο άποψη εικόνας(δεν πρόκειται να γίνει η νεα Kuro),αλλά είτε με κάποιο νέο τεχνολογικό προφίλ είτε με κάποιο software που θα κερδίσει πελάτες.

Εκτός και αν μπορέσει να ρίξει OLED τηλεοράσεις στην αγορά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Ε κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τις τηλεοράσεις.
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας,δλδ την Sony,κάτι παρόμοιο έγινε με της σειρά 920.
Ψώνισε ένα εξαιρετικό πάνελ απ το ''πάνω ράφι''.Δεν ξέρω απο ποιά εταιρία ακριβώς ψώνισε αλλά υποψιάζομαι.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.980
Members
38.524
Νεότερο μέλος