αυτοκινητο με 6-7500 ΕΥΡΩ

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Μα γιατί δεν προσλαμβάνουν ένα design studio στην Ευρώπη να τους φτιάξει κάτι καλό; Δεν θέλουν τις extra πωλήσεις μάλλον...:crazy_1:

Είχαν προσλάβει το (δικό μας) Ζαπατίνα. Ο οποίος μάλλον έφυγε κακήν κακώς, καθώς άλλα ήθελε εκείνος και δεν τον άφηναν. "happy_1"

Reaction score
0
Παρε ενα Yaris,1.3 μοντ.2002 περιπου-αν το βρεις κατω απο 7.000 ειναι ευκαιρια -και θα με θυμηθεις.Γρηγορο,οικονομικο,ανετο,ιδανικο για μεσα στην πολη,αξιοπιστο,και με το σωστο λαστιχο θαχεις και μεγαλυτερη ταχυτητα και ασφαλεια.Πριν ειχα το GOLF το IV,1.6,για να καταλαβεις..
Το focus 1.4 ειναι πολυ αδυναμο για τα κιλα του.
Seat και τα γαλλικα ξαδερφια γενικα
μπορει να βρεις σε καλη τιμη,ομως ειδικα σε μεταχειρισμενο ομως δε θα επαιρνα ακομα και μισοτιμης.
Κι επειδη ειπωθηκε για χωρους κατι,εξαρταται για τι το θες,ετσι?Αν πας συχνα ταξιδια ή εχεις μεγαλη οικογενεια,τοτε οκ.Αλλιως μια χαρα θα σε βολεψει κιενα πιο μικρο(ειδικα αν δεν εχεις και παιδια)

Καταρχήν να σε ευχαριστήσω για την απάντηση σου όπως κι όλους όσους μου είπαν την γνώμη τους.:bravo:
Είχα σκεφτεί κάτι σε Ιαπωνικό λόγω αξιοπιστίας, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη το design τους είναι κάποια χρόνια πίσω από τα ευρωπαϊκά (διευκρίνιση: μοντέλα 1998-2002).
Είμαι 23 χρονών και έχω σαν πρώτο παράγοντα την εμφάνιση του αυτοκινήτου.:sad:

Reaction score
1
Απάντηση: αυτοκινητο με 6-7500 ΕΥΡΩ

Πάρε ένα matiz topless , και άσε τους άλλους να κουρεύονται ( all new )

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Ανδρέα δεν έχεις δίκιο για το Yaris (συγκεκριμένα). Η σχεδίασή του είναι ιδιοφυής σε αρκετά σημεία. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το ότι ενεπλάκη και Ελληνας στο σχεδιασμό του.:angel:

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,
Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω για κάποιο 3θυρο αμάξι στην κατηγορία 6-7500 ευρώ ,είμαι ενδιάμεσα σε :

Ford focus 1.4 μοντέλο 2002 3θυρο
Renault Megane Coupe 1.4 μοντέλο 2002
Peugeot 307 1.4 μοντέλο 2002 3θυρο
Seat Leon 1.6 μοντέλο 2001

Ποιο από αυτά θα μου προτείνατε να πάρω εμένα μου αρέσει περισσότερο το focus αλλά είναι αρκετά ακριβό και από ιδιώτες.Η όποια άποψη δεκτή και ευπρόσδεκτη:cool_4:

Ευχαριστώ,
Εχω το focusακι του 2002 1,4 και ειμαι ευχαριστημενος γιατι συνεχιζει να μου αρεσει οπως την πρωτη μερα.. Μεγαλος ερωτας!!! Εχει καποια προβληματακια ανευ σημασιας και κοστους επισκευης... Γενικα τα Ford εχουν "φτηνη" συντηρηση.

Το 1,4 ειναι αρκετα αδυναμο αλλα σχετικα οικονομικα το πας κοντα στα 100PS ατμοσφαιρικα. Αφου ομως προκειτα για μεταχειρισμενο μπορεις με ψαξιμο να βρεις σε καλη τιμη 1,6 'η και 1,8...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.873
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain