βάση omnimount για τον sanyo z2000

Reaction score
54
Γεια σας,
Εντος λιγων ημερων λογικα θα ειμαι κατοχος του sanyo z2000.
Η βαση που προτεινει η σελιδα της omnimount ειναι η PMD1 .
Ομως εγω σκεφτομαι να παρω τη PMD2 που ουσιαστικα σηκωνει μεγαλυτερο βάρος, η βαση του (αυτο το πράγμα που μοιαζει με ταψι) ειναι μεγαλυτερη και φυσικα σε περιπτωση αλλαγης προβολεα σε κατι μεγαλυτερο δεν χρειαζεται να αλλαζω παλι βαση.
Λετε να αντιμετωπισω προβλημα λογο της μεγαλυτερης επιφανειας της βασης(ταψιου)?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.263
Απάντηση: βάση omnimount για τον sanyo z2000

Λετε να αντιμετοπισω προβλημα λογο της μεγαλυτερης επιφανειας της βασης(ταψιου)?
Γιατί δε ρωτάς την Omnimount;

Reaction score
3
Απάντηση: βάση omnimount για τον sanyo z2000

Από ανάγκη (τελείωσαν τα χρήματα) και όχι από επιλογή, αγόρασα την PMD-2.:pc:
Τελικά θεωρώ ότι έκανα πολύ καλή αγορά.:crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:
Άσε που βόλεψα -έκρυψα πάνω στο μεγάλο πιατέλο του πολλά πράγματα που αλλιώς θα κρέμονταν.:cool_4:
Την είχα βρει σε πολύ χαμηλή τιμή, αλλά από ότι βλέπω η τιμή της μέσα στο μήνα, τσίμπησε λίγο.
Ο προβολέας μου είναι ο Infocus N82 και δεν είχα κανένα πρόβλημα να το προσαρμόσω επάνω του. Στην Ελλάδα τις αντιπροσωπεύει ο ΝΑΚΑΣ, οπότε εάν έχεις κάποιο φίλο μουσικό που συνεργάζεται μαζί του, θα μπορέσεις να έχεις πολύ καλή έκπτωση. Αλλιώς πας για 115€ εκτός και εάν βρεις κάπου την παλιά τιμή (περίπου 90€). Καλό θα ήταν βέβαια πριν αγοράσεις να τη δεις και εσύ και όποιος άλλος έχει γνώμη για την αισθητική του σπιτιού.:happy_9:

Reaction score
54
Την εχω βρει στα 95 ευρωπουλα.
Η επιφανεια του sanyo φαινεται να ειναι 40εκ Χ 34,6εκ ενω η πιατελα του PMD-2 ειναι 38εκ Χ 34 εκ οποτε λογικα (εκτος εαν το σκεφτομαι λαθος) δεν θα προεξεχει κατι πανω απο τον προβολεα και δεν νομιζω να ειναι τραγικο το αποτελεσμα απο αισθητικης αποψης.

Reaction score
63
Την εχω βρει στα 95 ευρωπουλα.
Η επιφανεια του sanyo φαινεται να ειναι 40εκ Χ 34,6εκ ενω η πιατελα του PMD-2 ειναι 38εκ Χ 34 εκ οποτε λογικα (εκτος εαν το σκεφτομαι λαθος) δεν θα προεξεχει κατι πανω απο τον προβολεα και δεν νομιζω να ειναι τραγικο το αποτελεσμα απο αισθητικης αποψης.
Το θέμα είναι οι βίδες να είναι εντός του πλαισίου της βάσης. Αν είναι, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!!

Reaction score
54
true.
Αλλα εφοσον η pmd-1 που ουσιαστικα εχει μικροτερο "ταψι", ταιριαζει, η pmd2 που εχει μεγαλυτερο επισης δεν θα ειναι προβλημα..υποθετω.

Βρηκα και τις ακριβες διαστασεις του sanyo και των βιδων:
http://www.sanyo.de/produkte_daten/projektoren/manual/SANYO_SANYO_PLV-Z2000_MANUAL_ENG_E.pdf (σελίδα 59) και στο pmd2 το πλαισιο στο οποιο μπαινουν οι βιδες ειναι: 34εκ Χ 26εκ. (http://www.omnimount.com/consumer/p...f-fafa-409f-af81-b85a6fad38a0&CurrentId=6.3.2)
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ποιο ειναι το μηκος και ποιο το πλατος σε σχεση με τον προβολεα.
Τα ποδαρακια του προβολεα (που ρυθμιζουν υψος) λογικα βγαινουν αμα θες ?

Reaction score
63
true.
Αλλα εφοσον η pmd-1 που ουσιαστικα εχει μικροτερο "ταψι", ταιριαζει, η pmd2 που εχει μεγαλυτερο επισης δεν θα ειναι προβλημα..υποθετω.

Βρηκα και τις ακριβες διαστασεις του sanyo και των βιδων:
http://www.sanyo.de/produkte_daten/projektoren/manual/SANYO_SANYO_PLV-Z2000_MANUAL_ENG_E.pdf (σελίδα 59) και στο pmd2 το πλαισιο στο οποιο μπαινουν οι βιδες ειναι: 34εκ Χ 26εκ. (http://www.omnimount.com/consumer/p...f-fafa-409f-af81-b85a6fad38a0&CurrentId=6.3.2)
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι ποιο ειναι το μηκος και ποιο το πλατος σε σχεση με τον προβολεα.
Τα ποδαρακια του προβολεα (που ρυθμιζουν υψος) λογικα βγαινουν αμα θες ?
Τα ποδαράκια του προβολέα δεν ξέρω να βγαίνουν, αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα, μιάς και σου δίνει βασούλες στρογγυλές η βάση να μην είναι κολλητά ο προβολέας. Το να πετάει λίγο, δεν είναι κακό. Ο vw60 ξεφεύγει αρκετά απο τη βάση, αλλά φαίνεται όμορφος έτσι, σαν να αιωρείται!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.656
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale