Στον δικό μου IN82 έχω βάλει αυτό το οποίο πέρσι ήταν αρκετά οικονομικό και αισθητικά ουδέτερο. Υπάρχει και αυτό, μικρότερο το οποίο σηκώνει μια χαρά τον infocus, απλά εκείνη την εποχή δεν το έβρισκα εύκολα με τόσο μακρύ μπράτσο που ήθελα.
Βάλε τα στο skroutz και δες τι παίζει στα ελληνικά internetομάγαζα.
Την omnimount για την Ελλάδα την έχει, εάν δεν κάνω λάθος, ο Νάκας οπότε εάν έχεις κάποια άκρη από μουσικούς που συνεργάζονται μαζί του ίσως μπορέσεις να την αγοράσεις σε πολύ καλή τιμή.
Βέβαια για μια σούπερ, αλλά και ακριβότερη, βάση για πέρνα από εδώ και ρώτα το Βαγγέλη έχει κάτι φοβερές βάσεις...
+1 για την omnimount βαση. Εγω προτιμησα τη pmd2, για τον sanyo z2000, που ειναι το μεγαλο μοντελο της omnimount και σε περιπτωση αλλαγης προβολεας θα με καλυψει χωρις να χρειαστει να αλλαζω ξανα βαση.
Κοίτα από ότι βλέπω μπορεί να τοποθετηθεί μόνο σε δυο θέσεις οπότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα με την εγκατάσταση ενός ούτως ή άλλως δύσκολου προβολέα. Δεν ξέρω βέβαια ούτε τον χώρο σου αλλά ούτε και πως θα εγκαταστήσεις το σύστημά σου.
thn αγορασα για τον in83 αλλα δεν λεει τιποτα....δεν κανει γιαθτον τον προβλοελα...φτηνη κατρασκευη και δυσκολη στην τοποθετηση./..ειδικα με το συγεκριμενο προβολοεα...ευτιχως κανειο μονο 17 ευρω οποτε τηνα αλλαζω ανα πασα στιγμη
Φίλε μου, εάν είσαι κάπου κοντά στη Ν Σμύρνη πέρνα από το σπίτι μου να σου δείξω την omnimount, αλλά κάνε και μια βόλτα από την PSA, διότι εάν συνεχίσεις να πηγαίνεις "by trial and error" θα δώσεις πολλά λεφτά τσάμπα.