βελτιωση ηχου σε vw polo

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
καλησπερα αγορια,

καλη χρονια με υγεια και πολλα κοριτσα, ματς μουτς! (και αγορια ντεεεε καλα μη βαρατε δεν ειμαι ομοφοβικος!)

τι θα μου προτεινατε για να βελτιωσω τον ηχο σε ενα vw polo 2017?

μπαινει ενας τελικος για αρχη για να δω ποσο μπορουν να βελτιωθουν αρχικα τα ηχεια ?

με μια τετραδα focal γυρω στα 600 ευρω γινεται τιποτα αρκετα καλυτερο? ξερει κανεις τι ηχεια εχει τωρα?

Reaction score
2
Καλή χρονια vasilisnt
Εγω θα σου προτείνω να ασχοληθείς με την μόνωση γιατι ειναι το βασικότερο για να ακούσεις οτι αγοράσεις

Αν θες χαμηλές συχνότητες προτείνω ψηφιακό ενισχυτή (ενα κανάλι) για το subwoofer σου κ ξεχωριστό για τα ηχεια mid-tweeter (τέσσερα κανάλια) ετσι δεν απαιτείς απο τον δυναμό σου ρεύματα

Μια σοβαρή εταιρία που ασχολείται μόνο με το car audio κ σου την προτείνω ειναι η GLADEN θα βρεις φτηνά για την ποιότητα που προσφέρουν κ ετσι θα σου περισσέψουν για να βάλεις μόνωση

Τωρα αν δεν θες ακρότητες προτίμησε για τα ηχεια κατι βολικό, καλυτερα να πάρεις έτοιμο σετ οπου εχει κ τα πλαστικά δαχτυλίδια(αποστάτες) οπου κάθονται τα ηχεια mid (6,5") και εχει κ έτοιμα βύσματα για να ενωθούν με τα εργοστασιακά καλώδια μετα βάζεις κ έναν ενισχυτή για τα τέσσερα ηχεια εμπρός πίσω κ ενα ενεργό subwoofer κ θα εισαι αρκετά καλύτερα απο οτι με τα εργοστασιακά σου

Επισης να ξέρεις οτι τα ηχεια σου ειναι στερεωμένα με πριτσίνια κ οχι με βίδες

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.763
Άρα αν καταλαβαίνω καλα έχει εξόδους προενισχυσης το μαμά σύστημα; Τι είναι βολικό στα ηχεία ; Αντικατάσταση ίσως θελω να κανω οχι μαγκουριές με τρυπηματα πόρτες κλπ

Μόνωση για που λες; Πόρτες;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera