βιβλιο.....παει και αυτο..!!!!


Μηνύματα
900
Reaction score
1
Απάντηση: βιβλιο.....παει και αυτο..!!!!

Kάτσε σε 3-4 χρόνια να βγουν οι foldable AMOLED και θα δούμε και άλλα.
Η Αmazon πάντως ξεπουλάει και οι διαθέσιμοι τίτλοι όλο και ανεβαίνουν.
Από την άλλη το iPad επαναφέρει στο προσκήνιο τις συνδρομές σε εφημερίδες και περιοδικά που αναλογικά με το αναγνωστικό κοινό, λίγοι έχουν. Σε μια πρόσφατη έρευνα περίπου 1600 κατόχων iPad που διέθεταν και συνδρομή σε κάποια εφημερίδα, περίπου οι μισοί θα διακόψουν την έντυπη συνδρομή μέσα στους επόμενους 6 μήνες για χάρη της iPad έκδοσης.

Δεν ξέρω ρε παιδιά, εγώ διαβάζω 2 έντυπα όλα και όλα. Το Τ3 που το προτιμώ σε έντυπη μορφή και τη Lifo η οπόια λόγω του ότι είναι σε μορφή εφημερίδας δεν βολεύει η ανάγνωση στην οθόνη του υπολογιστή.
 

Μηνύματα
3.469
Reaction score
150
Βρε παιδιά τα e-book readers υπάρχουν σχεδόν 15 χρόνια από τότε που ήμουν στην Αγγλία δεν είναι καινούριο. Το πρώτο μου project στο πανεπιστήμιο ήταν το "The Paperless Office" αλλά φυσικά τότε ήταν πολύ νωρίς.


Σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ομολογώ πως πολλές φορές κι εγώ βλέπω τα διάφορα fora από το iphone.

Οι New York Timew θα σταματήσουν την έντυπη έκδοση σύντομα.


Οι αναδιπλούμενς amoled που αναφέρεις υπάρχουν στο βιβλίο του Bill Gates "Business @ the speed of thought" και τις ανέφερε πριν 10 χρόνια+.


Πολύ σύντομα σκέφτομαι να πάω σε κάτι όπως το ipad και να κάθομαι στον καναπέ μου για net browsing με το ένα χέρι.

Το μέλλον θα καταργήσει και το ποντίκι με το keyboard όπως το ξέρουμε και θα χρησιμοποιούνται πλέον μόνο σε πολύ συγκεκριμένες εργασίες.




"Eve! Bring Up AVSITE"! :143:
 

argi

"Επαγγελματίας"
Μηνύματα
30.020
Reaction score
6.879
Απάντηση: βιβλιο.....παει και αυτο..!!!!

εχουν χερια τα τερατα ?:143:
 

Μηνύματα
2.807
Reaction score
1.594
Απάντηση: βιβλιο.....παει και αυτο..!!!!

Εχουμε ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια για το τέλος του βιβλίου έτσι οπως το έχουμε γνωρίσει. Σε όλες τις περιπτώσεις - άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο - το βιβλίο στη "κλασσική" του μορφή εξακολουθεί να κερδίζει τους αναγνώστες/καταναλωτές.

Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα έρθει εκεινη η μέρα οπου θα πάψουν να τυπώνονται βιβλία...
 


Zizik

Safety Last
Super Moderator
Μηνύματα
43.526
Reaction score
78.558
Εχω πάρει ένα Kindle πριν δύο μήνες και είμαι πανευτυχής! :107:

Η κατά βούληση αλλαγή μεγέθους γραμμάτων είναι ότι πρέπει γιά την ελαφρά πρεσβυωπία μου, και το ενσωματωμένο λεξικό είναι τέλειο. Η έλλειψη backlight είναι γιά μένα προσόν γιά το διάβασμα, πολύ φυσική αίσθηση.
 

Μηνύματα
473
Reaction score
62
Απάντηση: βιβλιο.....παει και αυτο..!!!!

Για ανάγνωση μ' αρέσουν και τα δυο.
Για σοβαρή, πολύωρη μελέτη και κριτική επεξεργασία προτιμώ την έντυπη μορφή.
 


Staff online

  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Μηνύματα
3.031.849
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7
Top