βοήθεια! χρειάζομαι επείγοντος το UB Helvetica!! font

Reaction score
0
μόλις αγόρασα το icybox IB-MP303 τις raidsonic και δεν μπορώ να βρω την συγκεριμένη γραμματοσειρά!!

μήπως ξέρει κανεις που μπορώ να την βρω?

Reaction score
1.844
Απάντηση: βοήθεια! χρειάζομαι επείγοντος το UB Helvetica!! font

Δεν τα έχω και απ' ότι βλέπω, με σύντομη έρευνα, δεν είναι δωρεάν.

Δεν καταλαβαίνω πάντως το επειγόντως. :140:

Reaction score
0
το επείγοντος είναι επειδή αγόρασα το συγκεκριμένο προϊόν από e-shop και αν δεν καταφέρω να το δουλέψω να παίξει ελληνικούς υπότιτλους τότε θα το επιστρέψω το συντομότερο!

Reaction score
0
Απάντηση: βοήθεια! χρειάζομαι επείγοντος το UB Helvetica!! font

no_one μήπως θα μπορούσες να μου πεις που βρήκες τελικά τα ub helvetica γιατι και γω τα ψάχνω..... θα με σώσεις απο πολύ κόπο......
ευχαριστώ προκαταβολικά

Reaction score
0
δε χρειάζεστε απαραίτητα την συγκεκριμένη γραμματοσειρά. Αν πάρετε από το PC σας την Arial Unicode και την βάλετε στο φάκελο firmware/fonts (νομίζω ότι ήταν έτσι) και την μετονομάσετε σε font.ttf (το ίδιο πρέπει να κάνετε και για την UB HELVETICA όσοι την έχετε) θα παίξει και πάλι.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: βοήθεια! χρειάζομαι επείγοντος το UB Helvetica!! font

για να γλιτώσετε τις μετατροπές ANSI σε UNICODE:

http://www.greektvsubs.gr/showthread.php?t=8084
Πολύ ενδιαφέρον, αλλά για να κατεβάσει κάποιος το συννημένο πρέπει να είναι μέλος του φόρουμ greektvsubs.gr :122:

Reaction score
0
Δεν καταλάβατε. Δε μίλησα εγώ για μετατροπές. Για να δουλέψει το συγκεκριμένο προιον και να δειχνει ελληνικούς υπότιτλους πρέπει να βάλεις την UB HELVETICA στον κατάλογο που προανέφερα και να την ονομάσεις font.ttf ώστε το σοφτςαρε του να την βλέπει και να λέει αυτή είναι η γραμματοσειρά που πρέπει να χρησιμοποιήσω. Το ίδιο μπορεί να γίνει αν πάρεις απο το PC σου την Arial Unicode και την βάλεις εκεί ονομασμένη παλι font.ttf. με αυτή τη μορφή πρέπει να μπει οποιαδήποτε γραμματοσειρά.

Reaction score
124
Δεν καταλάβατε. Δε μίλησα εγώ για μετατροπές. Για να δουλέψει το συγκεκριμένο προιον και να δειχνει ελληνικούς υπότιτλους πρέπει να βάλεις την UB HELVETICA στον κατάλογο που προανέφερα και να την ονομάσεις font.ttf ώστε το σοφτςαρε του να την βλέπει και να λέει αυτή είναι η γραμματοσειρά που πρέπει να χρησιμοποιήσω. Το ίδιο μπορεί να γίνει αν πάρεις απο το PC σου την Arial Unicode και την βάλεις εκεί ονομασμένη παλι font.ttf. με αυτή τη μορφή πρέπει να μπει οποιαδήποτε γραμματοσειρά.
πολύ σωστά τα λες. Δεν το αμφισβήτησε κανένας. Μπορεί οποιος θέλει να πάρει οποιο font θέλει και να το βάλει στην συσκευη.

Εγώ απλός έδωσα ένα link με ένα font που είναι και unicode και ANSI, ώστε να μην χρειάζονται μετατροπή οι υπότιτλοι. (αν δεν κάνω λάθος οι υπότιτλοι είναι ANSI και η σύσκεψη παίζει unicode)
Τώρα αν θέλει εγγραφη, συγγνώμη, αλλα δεν μου πάει να το πάρω και να το βάλω σε άλλο forum έτσι χωρίς άδεια.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef