βοηθεια για sub tannoy s-sub 15

Reaction score
14
γεια σε ολους
θελω την βοηθεια σας
εχω ενα θεμα
εδω και τρεις εβδομαδες με το που εκλεινα το συστημα 5.1 ακουγα ενα βομβο απο το sub μεχρι να κλεισει για 10 λεπτα που κανει συνηθως οταν ειναι στην λειτουργια stand by
και σημερα πηγα να το τερματισω και ενω στα χαμηλα παιζει μια χαρα με το που πηγα να ανεβω ενταση ξαφνικα τριγμος πραγμα που δεν γινοταν παλια
πρεπει να καηκε λογικα ετσι?
και απο οτι καταλαβα γιαυτι εβγαζε και το βομβο επειδη πρεπει να κανει καποιου ειδους βραχυκυκλωμα μεσα στο πηνιο του
που πρεπει να απευθυνθω και ποσο κοστιζει αυτο περιπου?απο οτι γνωριζω πρεπει να επισκευαζεται αν θυμαμαι καλα
περιμενω απαντησεις σας
και σας ευχαριστω πολυ

Reaction score
447
Αν τρίζει το μεγάφωνο, τότε δεν έχει καεί, έχει ξεκεντραριστεί. Στην Αθήνα πριν αρκετα χρόνια έχω επισκευάσει woofer αλλά και tweeter στον Χαρτζή στην οδό Δράμας 74, τηλ 2105155144 αλλά και στον Μιλανάκη Αριστειδου 10-12 τηλ. 3254840.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, κάνε ένα τηλ για να μάθεις.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: βοηθεια για sub tannoy s-sub 15

ευχαριστω φιλε μου
η αληθεια ειναι οτι το πιεσα προς τα μεσα το μεγαφωνο και δεν ξυνει πουθενα απλα οταν ανεβαζω ενταση ακουγεται ξεχαρβαλιαασμενο το μπουμ μπουμ,και προερχεται ακριβως απο το κεντρο του ηχειου αυτος ο θορυβος
και ο βομβος που ακουγοταν οταν ηταν σε κατασταση αναμονης?εχει σχεση με το πηνειο του?οτι καπου βραχυκυκλωνει πλεον?

Reaction score
14
Απάντηση: Re: βοηθεια για sub tannoy s-sub 15

τελικα το ηχειο δεν ειναι,το δοκιμασα σε ιδιο subwoofer
ειναι ο ενισχυτης καθαρα
γιατι στα χαμηλα να ακουγεται κανονικα και οταν το δυναμωνω λιγο να παρπαριζει το ηχειο?
να σημειωσω οτι ειναι διπολικο το ηχειο οποτε συνδεεται με δυο ζευγη καλωδιων μεσα απο τον ενισχυτη του
επισης στο ενα ζευγος καλωδιου οταν το συνδεω στο ηχειο δεν ακουγεται καποιος βομβος
ενω οταν το συνδεω στο αλλο ζευγος καλωδιο ακουγεται ενας βομβος
καποιος σχετικος παρακαλω???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.481
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO