βοηθεια επιλογης ενισχυτη

Reaction score
0
μιας και ηρθαν τα καινουρια μοντελα της pioneer κ αφου διευθετιθηκαν καποια εμποδια πρωτα, ειπα να προχωρησω στην αγορα ενισχυτη.

ειμαι αναμεσα λοιπον σε

pioneer VSX-520 339 ευρω
pioneer VSX-820 439 ευρω
pioneer VSX-819 370 ευρω

οι σκεψεις μου ειναι οι εξης και θελω την βοηθεια σας στην επιλογη μου.
3d τηλεοραση δεν εχω γιαυτο βαζω και τον 819 μεσα.
η διαφορα του 520 με τον 820, εχει να κανει με τη usb θυρα μονο? αν ναι, 100 ευρω ειναι πολλα για μια usb θυρα νομιζω.
οι 520-820, εχουν παραπανω απο τον 819 το prologic IIz καθως επισης και το 3d. ειναι συμαντικα αυτα (κυριως το 1ο)?
οσον αφορα το usb, καλο ειναι να υπαρχει για μενα επειδη μπορω να βαζω ενα στικακι με μουσικη μεσα κ να ακουω. αν επιλεξω τον 520, θα μπορω να συνδεσω τον media player στον ενισυτη (μεσο hdmi) και να ακουω μουsικη απο εκει, χωρις ομως να ειναι σε λειτουργια η tv?

Reaction score
0
Απάντηση: βοηθεια επιλογης ενισχυτη

για το 3D ειναι δικια σου επιλογη..μελλοντικα καλο ειναι πιστευω!τωρα αυτο που λες για το media player τι ενοεις ακριβως?η αλαγη πηγων και καποιες βασικες ρυθμισεις γινονται και χωρις τη TV.για επιλεγεις φακελους και τραγουδια απο το usb ενοειτε πως θα πρεπει να εχεις την TV γιατι απο το display του ενισχυτη ειναι πολυ ταλαιπωρια.

Reaction score
0

τι εννοω.
συνδεω τον media player μεσο hdmi και οπτικης με τον ενυσχητη και στον media player συνδεω το usb με τα mp3.
ο ενυσχητης θα διαβασει και θα παιξει τα τραγουδια?
επισης, θα δειχνει καποια στοιχεια στην οθονη του?

με αυτο που λες παντως, καταλαβα πως η tv, πρεπει να ειναι ανοιχτη ακομα και στην περιπτωση των 819-820 που εχουν usb θυρα. σωστα?

Reaction score
38

Aν η πηγή σου έχει μία ΗDMI 1.4 και άλλη μία 1.3 τότε μπορείς να έχεις σήμα 3d σε ΗD Ready τηλεόραση και τα HD format ήχου στον ενισχυτή σου.

Άρα η γνώμη μου είναι ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό feature το HDMI 1.4 στους νέους ενισχυτές.

Reaction score
0

βασικα αυτο που με καιει πιο πολυ να μαθω, ειναι αν μπορει να παιξει μεσω media player μουσικη, χωρις να ειναι σε λειτουργια η tv.

Reaction score
38

Aν δεν θέλεις να αλλάζεις μουσική, αλλά θα παίζει συνεχόμενα μπορείς. Αρκεί να είναι συνδεδεμένο το media player στον ενισχυτή πχ με ομοαξονικό.

Αν θες να αλλάζεις κομμάτια τότε δυστυχώς όχι... αφού δεν θα έχεις πρόσβαση στο μενου του media player (αν βέβαια δεν έχει δική του οθόνη το MP).

Yπόψιν ότι αν σε ενδιαφέρει αποκλειστικά η μουσική υπάρχουν προιόντα της Logitech με οθόνη που κάνουν και άλλα πράγματα (πχ internet radio...αλλά δεν παίζει video...)

Reaction score
0

στην περιπτωση τον 819-820 που εχουν usb, ισχυει το ιδιο?

Reaction score
0

να πω κ λιγα λογια για το τι σκεφτομαι να φτιαξω.
στον ενισχυτη (πιθανον τελικα τον 520), θα συνδεσω ενα ζευγαρι roister emphasis c5 μπροστα μαζι με το κεντρικο και για sub εχω επιλεξει το velodyne ipmact-10. μιλαμε δηλαδη για αρχη για ενα συστημα 3.1 αργοτερα βεβαια, θα ερθει αλλο ενα emphasis για πισω.

Reaction score
0

ερωτηση.ο 520, περναει τον ηχο μεσω του hdmi ή οχι?

Reaction score
0
Τον 820 παντος τον βρισκεις πολυ ποιο φτηνα απο τι γραφεις, σχεδον την τιμη που εχεις βαλει στον 520.

Reaction score
0

ο φθηνοτερος 820 που βρηκα ειναι 375 απο το perfect shop (δεν το ξερω το καταστημα).
κ ο φθηνοτερος 520 ειναι στα 290 απο το ιδιο καταστημα.
οι τιμες ειναι απο scroutz.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης