βοηθεια με ηχεια

Reaction score
0
γεια σας παιδια καινουργιος στο φορουμ... θα θελα να ρωτησω για καποια ηχεια καθως και τι προτεινετε.θελω να αγορασω ενα ηχοσυστημα ενος ενισχυτη και 2 ηχειων τα οποια να βαρανε ασχημα. πηγα στο media markt και εκανα μια ερευνα αγορας και μου προτειναν τον ενισχυτη της gemini gpa3000 νομιζω λεγεται αν οχι διορθωστε με καθως και δυο ηχεια με 12΄΄ woofer γυρω στα 100 ευρω το ηχειο δεν ειμαι σιγουρος για ποια ηχεια μου λεγε γτ ειμαι ασχετος. τα εβαλε να παιξουν και εμεινα εκπληκτος πολυ δυναμη , ο τυπος μου ειπε οτι καλυπτει χωρο 200 τμ και δυνατο μπασο. φωτιστε με μην κανω καμια χαζη αγορα καποιου ενισχυτε καθως και ηχεια ισως διαφορετικα αν εχετε κατι υποψη σας τα οποια να ταιριαζουν ακριβως. αλλα κυριως τα gemini μου φανηκαν καλα και παιζω στα 425 ευρο ολα μαζι

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Έχεις ανοίξει το θέμα σε λάθοε κατηγορία.Θα στο μεταφέρω.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Απάντηση: βοηθεια με ηχεια

Εννοειται πως αυτα που σου προτειναν στο Media Markt για μουσικη , ειναι απλα για γελια αλλα και για κλαματα αν τ ακουσεις .
Λυσεις υπαρχουν αρκετες για να συνδυασεις και εντασεις μεγαλες και μια στοιχειωδη ποιοτητα ηχου .
Εχεις αποφασισει ποσα θα διαθεσεις ;;;;

Reaction score
460
Απάντηση: βοηθεια με ηχεια

Καλησπερα Μαρινο ,να ενα καταστημα (ΚΟΣΜΑΣ)με σεβασμο και εντιμοτητα προς τον πελατη.(εν συνεχεια απο το ποστ "περι τιμων").Τους ευχαριστω προσωπικα για την εξυπηρετηση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Re: Απάντηση: βοηθεια με ηχεια

Εννοειται πως αυτα που σου προτειναν στο Media Markt για μουσικη , ειναι απλα για γελια αλλα και για κλαματα αν τ ακουσεις .
Λυσεις υπαρχουν αρκετες για να συνδυασεις και εντασεις μεγαλες και μια στοιχειωδη ποιοτητα ηχου .
Εχεις αποφασισει ποσα θα διαθεσεις ;;;;
425 ευρο ολα μαζι
.

Reaction score
656
Απάντηση: Re: Απάντηση: βοηθεια με ηχεια

δυο πρόχειροι συνδυασμοί: pioneer A6 & infinity primus 150 ή Heco Victa 300, σίγουρα υπάρχουν και
άλλοι...

Για καλύτερα πες μας μουσική και εντάσεις που προτιμας
και πόσο είναι ο χώρος ακρόασης

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera