βοηθεια με ηχο

Reaction score
24
καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας ειμαι κατοχος ενος htpc και φοραω την καρτα γραφικων την xfx 5870 οταν βαζω να δω blueray δισκο με το Arcsoft TotalMedia Theatre Platinum δεν εχω καθολου ηχο στο menu του total ειναι κανονικα se hdmi αντιθετα με το που το βαζω να παιξει με powerdvd 9 ο ηχος ειναι μια χαρα εαν μπορει καποιος ας με βοηθησει. Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων. Φιλικα Δημήτρης

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: βοηθεια με ηχο

Το TotalMedia Theatre 3 δεν υποστηρίζει ακόμη τις νέες κάρτες γραφικών της ATI, λογικά μπορείς να επιλέξεις να κάνει το TMT3 την αποκωδικοποίηση και να στείλει σήμα LPCM στον ενισχυτή.

Reaction score
24

επειδη ειμαι λιγο ασχετος τι ειναι το τμτ3? και πως στελνει σημα για lpcm μια μεγαλυτερη αναλυση στο θεμα gkontoletas:114::114::114:

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

ΤΜΤ3 είναι το TotalMedia Theatre 3.
Στα setings του TMT3 στην καρτέλα audio άλλαξε το output mode σε 5.1 ή 7.1 channel.

Reaction score
24

καλημερα το εχω δοκιμασει απο την αρχη αυτο αλλα αυτε απο κει βγαζει ηχο

Reaction score
0

To tmt3 αν θυμάμαι καλά ήταν συμβατό με την κάρτα ήχου asus xonar hdmi.Aν θές να το χρησιμοποιείς θα κάνεις αυτό πού λέει ο συντονιστής( Αφού κάνεις αναβάθμιση του προγράμματος από το site της εταιρείας).Αλλιώς PDVD 9 .

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.513
Members
38.708
Νεότερο μέλος
dhio