βοηθεια χωριανοι !!!

Reaction score
596
Καλημερα σε ολλους.Προτού ζητήσω την βοήθεια σας θα ηθελα να σας πω οτι δεν είμαι ηλεκτρονικός και γνωρίζω λιγα πράγματα και για αυτον τον λογο κάνω λιγα πραγματα μονος μου. Ετσι πριν απο ενα χρονο κάποιος "φιλος,, με έπεισε να μου αναβάθμιση τους τελικούς ενισχυτές μου για καλύτερη απόδοση.Πρόκειται για 2 DENON POA 6600 που δεν ξανάκουσα ποτε απο τοτε.Το πρόβλημα παρουσιάζεται στη πλακέτα του ενος απο τους δυο (ο αλλος ειναι μια χαρα) που σε κάποιο σημείο ¨ καίει,, μια αντίστασή και ενα μικρο τρανζίστορ.Εχω προσπαθήσει να δωσω λυση στο προβλημα μου σε κάποιους ηλεκτρονικούς εδω που βρίσκομε στη Σαλαμινα με αποτέλεσμα να μην διαθέτω αλλα χρηματα και υπομονη .Αν καποιος απο τους φιλους του site μπορει να βοηθήσει με καποιο τροπο να μου το πει.Βαζω και μια φωτο μήπως και χρησιμεύσει.

Attachments

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Αρχικά θα σου έλεγα να συζητήσεις το πρόβλημα με το άτομο που σου έκανε την αναβάθμιση μήπως σου βρει λύση.
Για να κάνει αναβαθμίσεις ενδεχομένως να γνωρίζει και από επισκευές.
Δεν είναι απαραίτητο πάντως η βλάβη να οφείλεται στην αναβάθμιση.

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Για να συμβαινει αυτο καποια αλλα στοιχεια του κυκλωματος την εχουν "φαει" Φυσικα προυποθετει οτι τα υπολοιπα πραγματα που εχουν γινει, εχουν γινει σωστα . Η κοινη λογικη λεει οτι για να συμβαινει αυτο θα πρεπει το ΤΡ505 να ειναι βραχυκυκλωμενο αλλα μπορει επισης οι διοδοι 503 504 να ειναι επισης βραχυκυκλωμενες , ακομα και το τρανσιστορ 506.

Φυσικα οπως σου ειπα αυτα λεει η κοινη λογικη .... η δικια μου λεει οτι καπου θα υπαρχει βραχυκυκλωμα σε καποια κολληση η καποιος απο τους μικρους πυκνωτες τοποθετημενος λαθος η και τα δυο που προξενησαν την βλαβη .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis