βοηθεια TV DVD HOME CINEMA

Reaction score
0
Aγορασα μια τηλεοραση (pfl 9603) και ενα dvd HR 753 τα συνδεσα με καλωδιο HDMI. Tο προβλημα εινα πως θα συνδεσω τον ενισχυτη για να εχω ψηφιακο ηχο απο τηλεοραση και dvd? ο ενισχυτης εχει εξοδο coaxial optical αναλογικη και εξακαναλη .Τι μου προτεινεται????

Reaction score
50
Βασικά αυτά που σ' ενδιαφέρουν είναι οι είσοδοι του ενισχυτή. Σχετικά με το player τα πράγματα είναι απλά: το συνδέεις μέσω εξόδου coaxial του player στην αντίστοιχη είσοδο του ενισχυτή. Η τηλεόραση τι εξόδους ήχου έχει; Φαντάζομαι κάποιες RCA;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: βοηθεια TV DVD HOME CINEMA

Ευχαριστω για την βοηθεια .Επειδη ειμαι λιγο ασχετοσ με αυτα τα θεματα νομιζω http://www.consumer.philips.com/con...uctid_32PFL9603D_10_GR_CONSUMER/32PFL9603D-10 Δες εδω σε παρακαλω!!!

απτο dvd coaxial out στον ενισχυτη coaxial in
δεσ τι εξοδουσ εχει η tv (coaxial.optical.hdmi) μια απαυτεσ θα παει στην αντιστοιχη εισοδο του av.

Reaction score
6
Απλά σιγούρεψε ότι το DVD μπορεί να εξάγει σήμα ταυτόχρονα από δύο ψηφιακές εισόδους και προχώρα άφοβα με το coaxial.

Η TV σίγουρα έχει μία αναλογική έξοδο. Θέλεις ένα στερεοφωνικό RCA.

Reaction score
0
Eνωσα με coaxial ενισχυτη και dvd ολα οκ .. η tv εχει εχει 3 θυρες HDMI μια coaxial αλλα δεν εχει optιcal που θα συνδεσω την TV???

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.463
Members
38.701
Νεότερο μέλος
DAMBO