14 Ιουνίου 2009 #1 U ulath Μηνύματα 2 Reaction score 0 και καλώς σας βρήκα! είμαι αρχάριος στο αντικείμενο και έχω ήδη εκπλαγεί από τον όγκο πληροφορίας που έχετε συγκεντρώσει! ενδιαφέρομαι -κυρίως- για HTPC και Media box. αν μπορείτε, προτείνετέ μου κάποια threads με τα βασικά για να ξεκινήσω διάβασμα! ευχαριστώ.
και καλώς σας βρήκα! είμαι αρχάριος στο αντικείμενο και έχω ήδη εκπλαγεί από τον όγκο πληροφορίας που έχετε συγκεντρώσει! ενδιαφέρομαι -κυρίως- για HTPC και Media box. αν μπορείτε, προτείνετέ μου κάποια threads με τα βασικά για να ξεκινήσω διάβασμα! ευχαριστώ.
19 Ιουνίου 2009 #4 S sostosb Μηνύματα 6 Reaction score 0 Απάντηση: γειά χαρά! ulath said: είμαι αρχάριος στο αντικείμενο και έχω ήδη εκπλαγεί από τον όγκο πληροφορίας που έχετε συγκεντρώσει! Click to expand... μια από τα ίδια :107: καλως ήρθες
Απάντηση: γειά χαρά! ulath said: είμαι αρχάριος στο αντικείμενο και έχω ήδη εκπλαγεί από τον όγκο πληροφορίας που έχετε συγκεντρώσει! Click to expand... μια από τα ίδια :107: καλως ήρθες
19 Ιουνίου 2009 #5 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 82.292 Reaction score 108.080 Απάντηση: γειά χαρά!
20 Ιουνίου 2009 #6 wanda Μηνύματα 3.592 Reaction score 3 Απάντηση: γειά χαρά! ... και όσο για τα threads ... μια περιήγηση στο forum είναι αρκετή για να βρεις ό,τι ψάχνεις :107::112:
Απάντηση: γειά χαρά! ... και όσο για τα threads ... μια περιήγηση στο forum είναι αρκετή για να βρεις ό,τι ψάχνεις :107::112: